Culiță Sterp vrea să fie eliminat de la Survivor: „Sunt de atâta timp aici și nu...”

 Mirea Roxana
.

Culiță Sterp i-a rugat pe colegii lui să îl voteze spre eliminare la Survivor România. Faimosul este măcinat de dorul iubitei lui, Daniela Iliescu și își dorește să îi fie alături. Aceasta va aduce pe lume, în curând, un băiețel, iar Culiță Sterp își dorește să fie lângă ea în acele momente unice pentru amândoi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Al doilea joc de imunitate al săptămânii de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, a fost câștigat tot de Războinici cu scorul de 10 – 1. Culiță Sterp suferă enorm de mult din pricina dorului de iubita lui, Daniela Iliescu. Acesta i-a rugat pe colegii lui să îl voteze spre eliminare pentru că își dorește să plece acasă și să fie alătuiri de mama copilului său, care va veni curând pe lume.

c1-9c1-9

Colegii lui Culiță Sterp au ținut cont de rugămintea lui și l-au propus spre eliminare, acesta având 5 voturi din partea Faimoșilor. Culiță Sterp a spus, în consiliul pentru eliminare, că nu se mai poate concentra la Survivor România, că gândul lui este permanent acasă, alături de familie, dar mai ales de frumoasa lui iubită.

Citește și: Daniela Iliescu, după conflictul dintre Culiță Sterp și Raluca de la Survivor:„Mă depășește…'

Citește și: Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp:„Este șeful Survivor nu doar la furat'

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport.A venit de la Survivor cu un inel inedit

Citește și: Cucu, eliminat de la Survivor România:'Sper să câștige Zanni'

Culiță Sterp vrea să fie eliminat de la Survivor

Eu, în ultimul timp, nu pot să mă mai concentrez la nimic. Ce s-a vorbit acum la consiliu nu asimilez. Gândul e acasă, nu-mi mai stă capul la această competiție. Sunt de atâta timp aici și nu sunt acasă lângă familia mea, lângă viitoarea mea soție care trebuie să nască, ca orice femeie gravidă a avut pofte și nu am fost acasă. Unii își doresc să rămână mai mult, alții mai puțin, cum sunt eu. Eu nu-mi doresc, îmi doresc să fiu acasă. Mi-am depășit toate limitele”, a spus Culiță Sterp, la Survivor România.

Culiță Sterp a fost fericit să vadă că Faimoșii au dat ascultare rugăminții lui și l-au votat să plece acasă.

Mă așteptam și mă bucur că ai mei colegi au empatizat cu situația mea. Sper ca și oamenii de acasă să empatizeze cu mine. Știu că sunt susținut de oamenii de acasă. Mai am puțin, câteva săptămâni să devin tată și eu sunt încă aici. Sper ca toată lumea să empatizeze cu mine„, a mai declarat Culiță Sterp la Survivor.

Culiță Sterp: „Rămâi tu aici și plec eu'

Totuși, oricât de mult și-a dorit Culiță Sterp să fie eliminat de la Survivor, publicul a decis că cel care trebuie să se întoarcă în România este Cucu. Zanni, din postura de favorit, a fost cel care l-a nominalizat pe Cucu pentru a fi eliminat de la Survivor România.

Culiță Sterp a fost peste poate de dezamăgit că nu a fost el cel eliminat. Ba chiar i-a spus lui Cucu să facă schimb de locuri cu el.

Hai, să facem schimb. Rămâi tu aici și plec eu. Hai, frate', i-a spus Culiță Sterp lui Cucu în momentul în care cel din urmă și-a luat la revedere de la colegi.

N-am cum', a fost răspunsul lui Cucu.

Sursa foto: Instagram, caprută de ecran Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton