Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar. Unde s-a ascuns de polițiști, imediat după accident

 Calin Maria Bianca
.

Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar. Veștile bune se îndreaptă către familia îndrăgitului artist. După ce a stat în arest timp de 24 de ore ca urmare a gravului incident ce s-a petrecut serile trecute, acum magistrații au decis să fie pus sub control judiciar. Fără dar și poate, cântărețul, cât și toți cei dragi au primit cu inima deschisă această veste bună! Totuși, s-a aflat și unde s-a ascuns de oamenii legii după ce a provocat accidentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp și întreaga lui familie au trăit momente de suspans, în momentul în care a fost adus cu cătușe în fața magistraților. Teama și tensiunea și-au spus cuvântul, iar așteptarea răspunsului din partea autorităților a trecut de parcă ar fi fost ani și nu minute. Totuși, vestea bună s-a lăsat așteptată!

culita-10culita-10

A fugit de oamenii legii, a trecut pe roșu și a provocat un grav accident rutier. Într-un final, polițiștii au reușit să-l prindă, moment în care l-au găsit sub influența băuturilor alcoolice. Fără a ezita, oamenii legii au deschis dosar penal și l-au arestat timp de 24 de ore, însă acum magistrații au decis că nu se pune vorba de arest, ci de punerea lui Culiță Sterp sub control judiciar.

Citește și: Culiță Sterp, adus în cătușe în fața magistraților.Artistul așteaptă să afle dacă va fi arestat pentru 30 de zile

Citește și: Culiță Sterp a efectuat și testul antidrog, după accidentul din Cluj.Ce viteză a avut în momentul impactului

Citește și: Culiță Sterp a fost reținut de Poliție pentru 24 de ore, după accidentul din Cluj.Ce ilegalități a comis

Citește și:Cum s-a produs accidentul în care este implicat Culiță Sterp.Primele imagini de pe camerele de supraveghere

Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar

Este vestea momentului privind problemele în care era implicat Culiță Sterp. După numeroase speculații și momente în care fanii se gândeau că o să fie arestat, magistrații au decis. Îndrăgitul artist nu o să stea în arest. O să fie pus sub control judiciar pentru un termen de 60 de zile, asta deoarece a avut o alcoolemie de sub 0,80 de g/l în sânge.

Culiță Sterp a rămas fără permis

Potrivit Antena 3 CNN, Culiță Sterp a scăpat de închisoare, dar trebuie să se prezinte în fața organelor de anchetă ori de câte ori îi este cerut acest lucru. Totodată, pentru faptele sale, artistului s-ar putea să-i fie impusă și interdicția de a părăsi județul sau chiar țara. Fericit că a scăpat de arest, totuși Culiță Sterp a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile și a primit amenzi în valoare de totală de 1.885 de lei.

Unde s-a ascuns Culiță Sterp când oamenii legii îl căutau, imediat după accident

Faptul că a scăpat de arest nu este singura informație care stă pe primele pagini acum. Totodată, a ieșit a iveală și faptul că artistul s-a ascuns într-o toaletă ecologică, pentru a nu fi prins după ce a provocat incidentul rutier. Cântărețul a făcut totul strategic. Și-a parcat autoturismul, după ce a intrat pe interzis, apoi a sărit gardul unui șantier și s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Totul a fost în zadar însă fiindcă polițiștii l-au găsit imediat.

Artistul a refuzat să ofere declarații

Oricât de mult așteptau fanii și cei dragi o declarație din partea artistului după evenimentele din ultimele zile, Culiță Sterp a refuzat. Nu a dorit să ofere vreo declarație și nici vreo explicație a ceea ce s-a întâmplat. Cu toate astea, toți cei care-l îndrăgesc îl așteaptă în mediul online, unde să dezbată pe larg subiectul așa cum face de fiecare dată.

Ce a declarat avocatul lui Culiță Sterp

Într-adevăr, Culiță Sterp a trecut pe lângă presă cu gluga pe cap, dorindu-și să nu i se vadă fața. A refuzat declarațiile și orice altă comunicare, lăsându-și avocatul să preia cuvântul. Acesta a declarat că, în continuare, anhceta este în plină desfășurare.

Reamintim totodată că impactul frontal dintre bolidul de lux al lui Culiță Sterp și un alt autoturism a fost destul de dur. Din fericire, artistul nu a pățit nimic. Șoferul celeilalte mașinii este însă la spital în aceste momente. Bărbatul este conștient și primește îngrijiri medicale.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton