Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor: "Avem câteva specimene..."

 Cica Cristina
.

Tensiunile dintre Faimoși la Survivor nu sunt nici pe departe aproape de a fi stinse. Nici măcar o victorie nu i-a unit pe concurenți, iar certurile sunt la ordinea zilei. Chiar și cei mai calmi își pierd cumpătul uneori. Este și cazul lui Culiță Sterp, care a rămas blocat de comportamentul unei colege din echipă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este unul dintre concurenții care aduce multe puncte pentru echipa Faimoșilor. Nu are probleme pe traseu și reușește să se concentreze foarte bine la final. Rar s-a întâmplat să piardă un punct. Cu toate acestea, echipa are prea puține victorii, două la număr și mult prea multe înfrângeri.

Faimoșii au pierdut jocuri de recompensă și de imunitate, însă l-au câștigat pe cel de comunicare. Ultima dată au învins cu un scor zdrobitor de 10-1.

Culita-Sterp-Survivor-1-1Culita-Sterp-Survivor-1-1

Culiță Sterp de la Survivor: „Avem câteva specimene în echipă”

Singurul punct pierdut a fost de Alexandra Stan. Cum proba presupunea să se lupte cu adversara, traumele din trecut și-au spus cuvântul în cazul Alexandrei Stan, care a izbucnit în plâns. Încurajată de Cătălin Moroșanu, artista a decis să-și învingă frica și să accepte lupta corp la corp, însă a pierdut punctul.

Culiță Sterp s-a arătat deranjat de atitudinea colegei sale. „Din păcate, în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa…în special Alexandra m-a blocat', a transmis Faimosul despre coechipiera sa.

Citește și: Câți bani încasează concurenții de la Survivor.Mama lui Culiță Sterp a spus cine n-a fost plătit deloc

Citește și: Daniela, iubita lui Culiță Sterp, despre plecarea lui la Survivor:„Primele două nopți…'

Citește și: De ce lipsește Cătălin Bordea de la Xtra Night Show. Actorul se operează:„Nu e de joacă'

Citește și: Ramona și Monica Gabor s-au revăzut după 2 ani.Cum s-au distrat în Dubai

Alexandra Stan: „Vreau să-mi cunosc adevăratele limite”

La intrarea în competiție, Alexandra Stan spunea că vrea să-și afle limitele și să-și înfrângă fricile.

„Sunt foarte fericită și entuziasmată pentru acest nou capitol din viața mea. Nu am crezut niciodată că voi avea curaj să fac asta. Dar am zis că după anul 2020, nimic nu mă mai sperie. Motivul principal pentru care particip la este pentru că vreau să mă cunosc cu adevărat, fără măști, fără social media, fără echipe de management și fără familie, prietenii și fanii care mă susțin non stop. Sper că ei să continue să mă susțină în continuare de acasă.

Vreau să-mi cunosc adevăratele limite! Sper să fac față atât condițiilor, temperaturii și lipsei de mâncare, competițiilor sportive pe trasee și nu în ultimul rând tensiunilor dintre concurenți. Sper să rămân cât mai mult în concurs și să mă înțeleg cu toată lumea! Amu ‘ncepe!!!, a declarat Alexandra Stan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton