Cuba Gooding Jr., acuzat de viol. Actorul neagă reclamația: "Este vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie"

 Cica Cristina
.

Actorul Cuba Gooding Jr. este acuzat că ar fi violat de două ori o femeie în urmă cu 7 ani, într-un hotel din Manhattan. Vedeta neagă acuzațiile care i se aduc!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O femeie, a cărei identitate nu a fost divulgată până la acest moment, a depus plângere la Curtea federală din Manhattan că ar fi fost violată de cunoscutul actor Cuba Gooding Jr., după ce l-ar fi întâlnit într-un local din Greenwich Village.

Femeia susține că l-a însoțit pe actorul american în vârstă de 52 de ani până la hotelul în care se cazase pentru a se vedea cu amicii lui și o prietenă de-a ei. Întâlnirea ar fi urmat să aibă loc în holul hotelului, însă odată ajunși la fața locului actorul ar fi convins-o să urce în cameră, sub pretextul că trebuia să se schimbe.

Citește și: Adela Popescu, schimbare radicală de look.S-a vopsit blond deschis și s-a tuns

Se pare, însă, că intențiile sale ar fi fost altele, după cum se arată în plângere, căci în cameră femeia ar fi fost „atacată”, iar actorul nu ar fi ținut cont de refuzul repetat al său. Femeia ar fi suferit traume psihice în urma evenimentului, solicitând acum daune.

Citește și: Lili Sandu s-a externat la 10 zile de când a născut, întrucât bebelușul a avut probleme!Silviu Tolu și-a văzut fiul abia acum

Cuba Gooding Jr. susține că este nevinovat

Avocatul vedetei, Mark Heller, susține că „presupusul eveniment nu a avut loc niciodată': „Clientul meu este complet nevinovat de oricare dintre aceste acuzaţii şi suntem încrezători că procesul va fi respins. Este vorba, probabil, despre cineva care caută puţină glorie.

Citește și: Ana Matea,'casnica' de la Masterchef, s-a despărțit de iubit:„După 6 luni am închis un capitol din viața mea'

Reamintim că artistul este deja implicat într-un proces de hărţuire sexuală. Dacă va fi găsit vinovat în acest caz, riscă până la un an de închisoare, notează adevarul.ro.

În egală măsură, potrivit procurorilor, mai mult de zece femei l-ar fi acuzat pe Cuba Gooding Jr. de comportament sexual neadecvat după ce a fost învinuit pentru prima dată în 2019.

Cuba-Gooding-Jr.-1Cuba-Gooding-Jr.-1

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton