Cu ce se ocupă Silvia Popescu după ce a câștigat de două ori Bravo, ai stil! și de ce nu s-a mai întors în televiziune: „Mi s-au mai făcut propuneri, însă...”

 Cruceru Cristina
.

Cu ce se ocupă Silvia Popescu după ce a câștigat de două ori Bravo, ai stil! și de ce nu s-a mai întors în televiziune. Mulți se întreabă de ce Silvia nu s-a întors niciodată pe micile ecrane, deși este deja foarte cunoscută în mediul online. De ce nu a acceptat Silvia Popescu anumite propuneri din televiziune?!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cu ce se ocupă Silvia Popescu după ce a câștigat de două ori Bravo, ai stil! și de ce nu s-a mai întors în televiziune. Silvia Popescu a reușit să câștige două sezoane de 'Bravo, ai stil', fiind declarată cea mai stilată femeie din România. Aceasta a reușit să impresioneze întreaga țară, nu doar prin ținutele care au fost de-a dreptul extraordinare, ci și prin atitutinea ei sinceră și directă. Așa a reușit să cucerească inimile publicului, care a votat-o și a adus-o câștigătoare, nu doar o dată, ci de două ori.

Silvia-PopescuSilvia-Popescu

Totuși, după show-ul 'Bravo, ai stil!', publicul se aștepta s-o vadă pe Silvia, din nou, pe micile ecrane. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil, iar vedeta a explicat acum și motivele. Silvia Popescu a spus lucrurilor pe nume și a dezvăluit motivul adevărat, pentru care nu s-a întors în televiziune, așa cum toată lumea se aștepta.

Citește și: Cu ce se ocupă și cum arată acum Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezone Bravo, ai stil!: „Mă aflu încă în chirie”

Citește și: A câștigat Bravo, ai stil All Stars! Totul despre trecutul neștiut al Silviei Popescu la Interviurile VIVA!

Citește și: Nicole Cherry și-a schimbat numele după căsătorie. Cum e trecută acum în buletin: „Era un musai, nu puteam să trișez'

Citește și: Actorul Alexandru Lulescu a murit, la câteva zile după ce a împlinit 90 de ani. Cum și-a presimțit sfârșitul

Cu ce se ocupă Silvia Popescu după ce a câștigat de două ori Bravo, ai stil! și de ce nu s-a mai întors în televiziune

Silvia Popescu a vorbit despre posibilitatea de a se întoarce la 'Bravo, ai stil!', aceasta spune că majoritatea din România nu au curaul să lucreze cu ea. 'Nu mă cheamă din nou pentru că nu au curajul să lucreze cu mine majoritatea din România. De câțiva ani de zile mă uit în dreapta și în stânga și nu aș putea să zic că văd ceva la televizor. Îmi dau seamă că, slavă Domnului, bine că nu fac parte dintre cei de acolo. Cu riscul de a părea ingrată, rea, frustrată, asta sunt în acest moment. Oricum, fiecare are fanii lui', a spus Silvia Popescu, pentru ego.ro

Silvia Popescu, despre propunerile primite din televiziune

Silvia Popescu a mărturisit că au existat propuneri pentru ca ea să se întoarcă în televiziune. Totuși, câștigătoarea a două sezoane de 'Bravo, ai stil!' susține că nu ține cu orice preț să apară.

'Mi s-au mai făcut propuneri, însă propunerile primite sunt sub nivelul meu și cumva mă subestimează. Nu spun că nu îmi este dor. Din moment ce ți se spune că ești bună în chestia asta și faci rating-ul pe care l-au făcut extrem de rar oamenii, îți dai seama că m-am gândit că am un pic de talent.

Dar nu țin cu orice preț să apar. Sunt propuneri pe care le-am refuzat, eu aș fi putut avea apariții TV cel puțin o dată la o lună, dar nu mă validează și nu îmi țin de foame. Deviza mea în viață este: „Prefer să dorm bine decât să mănânc mult', a mai spus vedeta, pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton