Cu ce se ocupă și cum arată sora Vivianei Sposub! Bianca locuiește în Iași și seamănă izbitor cu vedeta de la Ferma: "Nu suntem gemene"

 Cica Cristina
.

Toată lumea o știe pe Viviana Sposub, coprezentatoarea de la Vorbește Lumea și concurenta de la Ferma! Puțini o știu însă pe sora ei, Bianca Sposub, care îi seamănă izbitor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub s-a făcut remarcată la PRO TV, în calitate de coprezentatoare la Vorbește Lumea. Odată cu participarea la Ferma a fost tot mai mult în centrul atenției, mai ales după ce a devenit iubita lui George Burcea, fostul partener al Andreei Bălan.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…'/ EXCLUSIV

Născută în Botoșani, Viviana Sposub a fost dintotdeauna pasionată de muzică și de luminile reflectoarelor, studiind timp de 12 ani pian și canto. Frumoasa brunetă a terminat Liceul de Artă ca șefă de promoție, ulterior fiind studentă la București la SNSPA. După ce a absolvit Intact Media Academy a fost cooptată în echipa Obserbatorului.

A prezentat Meteo la Antena 1, apoi s-a alăturat echipei PRO TV, la Vorbește Lumea.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a modificat întreaga față, după ultima intervenție estetică.Reacția lui Florin, după ce și-a văzut soția

Viviana Sposub are o soră mai mare

Puțini știu însă că Viviana Sposub mai are o soră mai mare cu opt ani. Cele două seamănă izbitor, fiind chiar de multe ori confundate, a precizat Viviana Sposub. Acum, sora ei s-a făcut blondă, însă pe vremea când era șatenă, mulți se întrebau cine-i cine.

„Nu suntem gemene. Ea chiar este mai mare decât mine cu 8 ani, dar lumea nu face diferența.

Chiar am mai întrebat oamenii ce vârstă cred că are Bianca și toată lumea a spus că este mai mică decât mine. Ori eu par prea bătrână, ori ea arată foarte bine.

Citește și: Sasha, fiica vitregă a lui Cornel Galeș, poveste de dragoste controversată. Tânăra voia să meargă la Puterea Dragostei:'Nu mai poate să îmi fie rușine de nimic în viața asta'

Ni s-a întâmplat să ne confunde părinții, iubiții. Noi, având amândouă părul lung, îmbrăcându-ne cumva asemănător, dacă te uiți din profil nu-ți dai seama care este una și care este cealaltă’, a povestit Viviana Sposub în urmă cu ceva vreme pentru Libertatea.

Sora-Viviana-Sposub-1Sora-Viviana-Sposub-1

Bianca Sposub activează în IT

Chiar dacă fizic seamănă foarte bine, în ceea ce privește cariera, cele două fete s-au îndreptat către domenii total diferite. Bianca Sposub a optat pentru domeniul real, lucrând în IT.

Citește și: Oana Pellea a mărturisit că a suferit de depresie:„Nu mai voiam să ies din casă. Nu mai voiam să practic meseria. A fost un coșmar'

A studiat la Facultatea de Informatică, iar în prezent locuiește departe de sora ei, în Iași.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton