Cu ce se ocupă Marius Manole, în pandemie: "În sală 10 persoane, dar acasă vreo 9 - 10 mii de oameni"/ INTERVIU

 Cica Cristina
.

Marius Manole ne-a vorbit deschis despre activitatea sa în mediul online, în perioada de pandemie. S-a obișnuit cu acest ritm și s-a bucurat de succes cu interviurile pe care el și Ilona Brezoianu le fac online. Preferă piesele de teatru în online și a spus și de ce.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marius, multă lume a ieșit mai ușor peste perioada de lock down deoarece în fiecare seară urmărea interviurile pe care tu și Ilona le făceați online. Cum a apărut această idee și cât de greu a fost să o poți continua în acea perioadă?

N-a fost greu… păi ce să fie greu, a, partea tehnică, poate. Și nici idee nu prea a fost, ne distram pe Instagram și-am zis că distracția asta a noastră ar merge și pe YouTube, că tot aveam canalul de prin 2011. Ne-a motivat foarte tare succesul ăsta fulminant al primului episod din Welcom as in aor hom', au fost vreo 100 de spectatori și dacă din prima am rupt internetul în două, era normal să continuăm.

Marius-Manole-1-2Marius-Manole-1-2

Marius Manole: „Perioada de lockdown a schimbat modul de interacțiune socială'

Perioada asta de lock down a schimbat modul de interacțiune socială, a modificat așteptările pe care le avem unii de la alții și, deși am fost puși față în față cu o distanțare, distanțarea ne-a facut mai intimi, mai deschiși; a dispărut apropierea fizică, dar a apărut o apropiere emoțională si atunci show-ul nostru s-a… autocreat.

Citește și: Marius Manole este noul prezentator al emisiunii Întrebarea Mesei Rotunde pe PRO TV Plus

Citește și: Marius Manole, critici dure la adresa TVR după ce a refuzat să-l plătească:”Pentru mizeria aia de Revelion au existat bani!”

Citește și: Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are copilul său:„Cel mai frumos cadou'

Citește și: Claudia Pătrășcanu și Adriana Bahmuțeanu, scandal la TV:„Du-te la un control!'

De ce preferă Marius Manole piesele de teatru online

Și dacă tot vorbim despre zona de online, cam cât de complicat a fost să pregătești alături de colegii tăi piesa de teatru online? Care a fost reacția celor de acasă la această propunere?

Partea tehnică a fost ceva mai dificilă, cel de acasă trebuia să fie la el pe canapea, dar, în același timp, cu noi, în sală. Au mai existat încercări de teatru TV și înainte de pandemie, doar că genul ăsta de spectacol… tele-spectacol are rigorile lui, de la camere, lumini la sunet, la montaj, fie că e live, fie că e o înregistrare.

Noi, acum vorbesc strict despre actori… am jucat. Normal, la început a fost ciudat… n-am avut niciodată săli goale… acum aveam numai săli goale, dar, paradoxal, mult mai pline. Uite, am avut acum ceva timp o reprezentație cu Peretele', pe scena la Metropolis.

În sală, îți dai seama, erau 10 oameni… Lia, regizorul și scenaristul piesei și cameramanii, tehnicienii, dar acasă, în pantaloni scurți și cu vreo pungă de floricele în mână, erau vreo 9 – 10 mii de oameni… 3.700 de bilete vândute. E, acum, sunt și colegi cărora varianta asta de online li se pare ceva mai seacă, știu eu, lipsa publicului, lipsa feedback-ului imediat, a unei energii speciale care se crează în timpul spectacolului, dar mie mi-a placut din prima și acum, pe bune, o prefer.

Sursa foto: Facebook, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton