Cu ce se ocupă fiul lui Liviu Dragnea. La 30 de ani, învârte averi, are club de fotbal și nevastă frumoasă

 Oana Popoiag
.
fiul lui Liviu Dragneafiul lui Liviu Dragnea

După ce zilele trecute Liviu Dragnea a fost închis la Penitenciarul Rahova, unul din primii vizitatori a fost fiul său, Valentin Dragnea. Cu doar patru ani mai în vârstă decât iubita tatălui său, Valentin este milionar la 30 de ani. Iată cu ce se ocupă și cum stă cu dragostea!

Primele persoane care l-au vizitat pe Liviu Dragnea zilele trecute la Penitenciarul Rahova au fost iubita sa, Irina Tănase, și fiul lui, Valentin, aproape de aceeași vârstă cu Irina. Pe numele complet Valentin Ștefan Dragnea, acesta are, la 30 de ani, câteva afaceri înfloritoare. Conform Economica.net, tânărul a ajuns pe locul 15 în topul celor mai mari proprietari de terenuri din România. De asemenea, Valentin finațează clubul de fotbal Turris Turnu Măgurele, cu care a și promovat recent în liga secundă.

Pe cât de bine îi merge în afaceri, pe atât de bine în merge și în dragoste fiului liderului PSD. În urmă cu aproape un an, în august 2018, Valentin Dragnea și-a unit destinele cu o tânără extrem de atractivă, Alexandra Tătulescu, la Palatul Snagov.

Foto: Cancan, Libertatea

Citește și:

Melania Trump, apariție elegantă în Marea Britanie. Cuplu prezindențial al Americii s-a întâlnit cu regina Elisabeta

Cum arăta Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, înainte să apeleze la chirurgia estetică! Diferența e frapantă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton