Cu ce se ocupă Daniel Pavel, după Survivor, și ce planuri are cu viitoarea lui soție: "În toamnă, de ziua mea..."/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Recent, Daniel Pavel a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita de soție. Prezentatorul de la Survivor, nevoit să se împartă între România și Austria, ne-a spus ce planuri are cu Marina în toată această perioadă și cum vor face să petreacă cât mai mult timp împreună. De asemenea, simpaticul prezentator ne-a spus în exclusivitate și care au fost primele lucruri pe care le-a făcut la revenirea în țară, după show-ul de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Care a fost primul lucru pe care l-ai făcut atunci când ai revenit acasă de la „Survivor?

Când l-am văzut pe tatăl meu și am stat de vorbă cu el, m-am simțit acasă. Când iubita mea a venit de la Viena, în prima săptămână după întoarcerea mea în România, și am luat-o în brațe, m-am simțit din nou acasă. Cele două momente în care m-am reunit cu familia mea din țară și cu iubita, care a venit din Austria, au fost momente de revenire acasă. Dar primul lucru a fost să beau o bere românească împreună cu tatăl meu.

Daniel-Pavel-iubita-3Daniel-Pavel-iubita-3

Daniel Pavel: „Tabieturile țin de cei dragi, de dialogurile cu iubita mea'

Cum a fost reîntâlnirea cu cei dragi după atâtea luni de absență? Spune-ne care sunt tabieturile la care abia așteptai să revii!

Nu am avut tabieturi, am o rutină zilnică, parte din mindset-ul de supraviețuitor. Disciplina, organizarea sunt importante, dar dacă ai tabieturi nu poți fi călător explorator, pentru că ele țin cumva de un context. Tabieturile țin de cei dragi, de dialogurile cu iubita mea, momentele când o țin de mână, de poveștile împărtășite cu tatăl meu, care a fost un fan al emisiunii, el în general se uită la Kanal D. Am reușit să mă văd cu băiatul meu. Este și el în București, venit la bunici. Am revenit la tabietul de a sta la masă, lucru care acolo mi-a lipsit. Tihna este poate tabietul la care abia așteptam să revin.

Citește și: Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina:„Ne-am cunoscut cand eu aveam 19 ani'

Citește și: Daniel Pavel se însoară!„Marina va fi prima și singura soție'

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:„Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem'/ EXCLUSIV

Citește și: Connect-R și Misha, din nou împreună de dragul fetiței lor.Au plecat la mare ca o familie fericită

Daniel Pavel: „Din toamnă voi fi mai mult la Viena'

Bănuiesc că, după ce ați fost despărțiți atâta vreme, tu și iubita ta v-ați făcut planuri de vacanță serioase pentru vara asta. Să nu spui că ți-ai propus să o duci în Republica Dominicană!

Vama Veche a fost opțiunea noastră. Nu știam ce să facem, ea are un job de mare răspundere la Viena, este solicitant și ne-am gândit să împărțim vacanța în două. O săptămână în România, să ne vedem, pentru că eu am dorit să fiu aproape de colegii mei din Kanal D, din media, să ofer cât mai multe insight-uri despre ce a fost „Survivor România.

În toamnă, de ziua mea, ne dorim să mergem în Creta, am făcut deja rezervările. Între aceste două vacanțe, ca scurte intermezzo, voi fi cu ea la Viena, vom mai călători un pic, ea va mai veni în țară câte un weekend. O să încercăm să stăm cât de mult se poate împreună. Dar din toamnă voi fi mai mult la Viena și voi reveni în România când va fi nevoie de prezența mea aici.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton