Cu ce probleme de sănătate se confruntă Zanni, după Survivor: „De-asta șchiopătez”

 Mirea Roxana
.

Zanni nu s-a întors din Republica Dominicană doar cu trofeul de la Survivor, ci și cu mușcături de păianjen. Acesta le-a arătat urmăritorilor lui cu ce cicatrici a rămas după cometiția difuzată de Kanal D. Pe de altă parte, acesta a mărturisit că din cauza rănii cauzate de păianjen a ajuns să șchiopăteze.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Zanni, care a câștigat Survivor România 2021, s-a întors din Republica Dominicană cu o mușcătură de păianjen care îi dă mari bătăi de cap. Acesta a vrut să împărtășească cu urmăritorii lui momentele prin care trece din cauza mușcăturii de păianjen, iar imaginile sunt absolut dureroase și greu de privit.

z2-14z2-14

Zanni a dezvăluit că a fost mușcat de mai multe ori de păianjeni la Survivor, motiv pentru care a rămas și cu cicatrici. Totuși, rana pe care o are în momentul de față pare destul de gravă. În plus, Zanni a mărturisit că îl doare atât de tare piciorul din cauza mușcăturii încât a ajuns să șchiopăteze din cauza asta.

Citește și: Maria îl atacă din nou pe Zanni, câștigătorul Survivor:„Trebuie să deschideți ochii în legătură cu el'

Citește și: Prima conversație dintre Zanni și Alex Velea.Ce i-a scris câștigătorul Survivor

Citește și: Imagini nevăzute de la Survivor 2021.Kanal D le-a publicat acum

Citește și: Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Anamariei Prodan:„Nu stau să mă cert cu femeile'

Zanni va merge la medic din cauza mușcăturii de păianjen

Zanni le-a spus urmăritorilor lui să nu se sperie și să nu își facă griji pentru el. Câștigătorul Survivor România 2021 i-a asigurat pe fanii lui că va merge la medic pentru a primi îngriji de specialitate.

'Deci în urma unei mușcături de păianjen, cam așa arată… Ăsta e motivul pentru care șchiopătez în momentul de față, avem aici o mușcătură de păianjen și mă doare prea tare. Nu e normal ce se întâmplă aici, oameni buni. Și în cazul în care vreți să știți, nu este prima mușctură, mai este una aici, asta a fost mare cât tot piciorul, a rămas cicatrice. Nu vă speriați, am vrut doar să împărtășesc cu voi, cam ăștia sunt balaurii cu care am avut de-a face în Dominicană.

Am avut unul si mai mare de atât, ăsta e mic copil, e pistol cu apă. O să merg la doctor, nu vă panicați. Sunt bine, sunt foarte bine', a dezvăluit Zanni, câștigătorul Survivor, pe contul lui de Instagram.

Zanni a lansat prima melodie după Survivor

După ce a devenit marele câștigător de la Survivor România 2021 și s-a întors din Republica Dominacă cu premiul în valoare de 50.000 de euro, Zanni a lansat o nouă melodie, pe 16 iulie. Piesa „Doamne, dă-mi puțin noroc’ a fost lansată de Zanni în semn de recunoștință față de toți cei care l-au susținut și l-au ajutat să își îndeplinească visul.

Totuși, nu vă gândiți că Zanni a lansat această „trapanea’ de unul singur, ci alături de mentorul său, Alex Velea.

În videoclipul melodiei, apar și cei doi băieți ai lui Alex Velea și ai Antoniei, Dominic și Akim. În plus, în clip apare și Sebastian Chitoșcă, bunul prieten al lui Zanni de la Survivor. Pe de altă parte, intro-ul videoclipului este realizat din imagini care arată cum a fost Zanni întâmpinat la aeroport atunci când s-a întors de la Survivor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton