Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sore, de când avea trei ani: ”Nu știu dacă se știe. Eu am...”

 Cruceru Cristina
.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sore, de când avea trei ani. Artista a spus abia acum, de ce problemă suferă încă de pe vremea când era doar un copil. Puțini știu că actrița are o deficiență serioasă, pentru că ar fi fost tratată cu un medicament greșit, când era mică. Mărturisiri dureroase făcute de cunoscuta cântăreață!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sore Mihalache este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. A cunoscut succesul adevărat, după rolul pe care l-a avut în 'Pariu cu viața' și pentru faptul că a făcut parte din trupa 'Lala Band'. Sore a continuat să lanseze piese și după ce formația s-a destrămat. Aceasta a avut o relație serioasă de dragoste, din care a rezultat și fetița ei, Erin.

Sore1Sore1

Din nefericire, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate și fiecare să-și vadă de viața lui. Sore și tatăl fetiței ei nu erau căsătoriți, însă trăiau o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. S-au iubit enorm, fapt care s-a putut observa cu ochiul liber. Artista și fostul ei partener de viață au ales să rămână prieteni și să pună capăt poveștii de iubire.

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani: „Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu”

Citește și: Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. Cu ce se ocupă tatăl fiicei artistei

Citește și: Cristian Boureanu știa că Borcea îi face avansuri Valentinei Pelinel, în timpul căsniciei lor: „Vezi că ăsta vrea să te…”

Citește și: Raluca Pastramă a născut. Prima imagine cu fetița: „Ești binecuvântarea cea mai mare'

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Sore

Sore a mărturisit că se confruntă cu o deficiență de auz, din cauza faptului că, atunci când era mică, ar fi fost tratată cu un medicament greșit. Vedeta nu poartă aparat auditiv, însă recunoaște că are probleme uneori și nu aude bine ce-i spun unii oameni.

„Nu știu dacă chestia asta se știe. Deci, eu am auz de 50%. Nu e vreo ureche 100% și alta… 50% în total. Nu ți s-a întrebat să îmi zici ceva și să n-aud? Sau să mă strigi și eu să nu-mi dau seama? Am asta de la 3 ani'a povestit Sore, în podcastul lui Damian Drăghici.

La 3 ani am avut otită de trei ori în același an. De exemplu, dacă tu te întorci spatele, eu aud că vorbești, dar nu înțeleg', a mai spus vedeta.

Sore, despre despărțirea de tatăl fetiței sale

După aproape 9 ani de relație, Sore și avocatul Mircea Julean și-au spus adio, despărțirea celor doi luându-i total prin surprindere pe fanii vedetei. „Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin. De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vorm forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz’, a scris Sore în social media.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton