Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a făcut o schimbare radicală de look: "Niciodată nu am avut părul atât de scurt"

 Cica Cristina
.

Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a uimit fanii cu o schimbare de look de-a dreptul surprinzătoare: soția lui Mădălin Ionescu s-a tuns scurt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, care ne-a obișnuit deja cu apariții din ce în ce mai uimitoare, s-a hotărât să-și schimbe look-ul. Nu a mai recurs la peruci sau la vreo culoare țipătoare, ci a decis că este timpul să facă o schimbare radicală: s-a tuns!

Vedeta a avut mereu părul lung, iar, într-un act de curaj, a lăsat ca foarfeca stiliștii să tundă mai mult decât se întâmpla de regulă.

Citește și: Vei rămâne surprins! Ce studii are Jador. A fost exmatriculat din liceu:'Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată'

M-am tuns! Niciodată nu am avut părul atât de scurt„, a scris Cristina Șișcanu de la Bravo, ai stil! Celebrities în dreptul fotografiei cu noul look.

Citește și: Gerard Butler este din nou singur!S-a despărțit de iubită, după 6 ani și jumătate de relație

Precum era de așteptat, fanii și-au spus punctul de vedere imediat, părerile fiind împărțite. Mulți au spus că o prinde noua tunsoare, alții au menționat că îi stătea mai bine cu părul lung: „Îmi plăcea mai mult cum îți stătea înainte sa te tunzi”, „Nu-ți stă bine. Dar poate dacă l-ai aranja altfel ți-ar sta … îți stătea mai bine înainte”, „Un pic mai lung cred că îți venea perfect. Dar important să te simți tu bine. Să-ți fie de bine!”, „Îți stă foarte bine, să nu îti pară rău oricum părul crește, schimbarea în orice domeniu face bine sufletului!! Nu băga în seamă comentariile răutăcioase! Daca tu te simți bine restul nu conteaza. Numai bine!”, „Frumoasă ca întotdeauna”, „Cred că ceva mai scurt și cu volum era mai super pentru tine, tu ești îndrăzneață și îți stă bine”, „Îți stă foarte bine, eşti o femeie frumoasă”, „Superbă”, „O tunsoare ca a Adelinei Pestrițu gen cand s-a tuns ea prima oară își stătea mai bine”, „Wow, ce curaj”, „Mult prea scurt, dar esti frumoasa oricum”, „Adorabilă”.

Cristina Șișcanu, îndrăzneață la Bravo, ai stil! Celebrities

Cristin Șișcanu a declarat că se bazează, în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, pe îndrăzneala vestimentară și mărturisește că părerile bune ale specialiștilor în modă primite de-a lungul timpului îi oferă curaj.

Citește și: Fiul unei judecătoare din Gorj a acccidentat mortal o femeie care mergea pe marginea drumului și a fugit.Mihai Dafinescu a fost reținut pentru viol în 2019

„Mă bucur foarte mult că am intrat în competiție , îmi doresc să învăț lucruri despre modă și stil, aici, de la cei mai buni. Unul dintre punctele mele forte este faptul că știu să combin piesele vestimentare. Am prins curaj, de-a lungul timpului, când de foarte multe ori, oameni avizați să facă acest lucru mi-au analizat ținutele vestimentare cu care m-am prezentat la diverse evenimente mondene.

Aceștia m-au aplaudat de foarte multe ori, și lucrul acesta mi-a dat curaj să încerc să fac combinații vestimentare îndrăznețe. Sunt încrezătoare că pot face lucruri foarte bune aici”, a spus Cristina la intrarea în competiție.

Citește și: Lili Sandu s-a externat la 10 zile de când a născut, întrucât bebelușul a avut probleme!Silviu Tolu și-a văzut fiul abia acum

Cristina-Siscanu-1Cristina-Siscanu-1

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton