Cristina Mihaela Dorobanțu s-a despărțit de iubitul milionar. Cei doi și-au spus adio după o lună de relație

 Cica Cristina
.

Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare de la Puterea Dragostei, s-a despărțit de iubitul milionar la aproximativ o lună de relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristina Mihaela Dorobanțu a cunoscut celebritatea la Bravo, ai stil!, care a devenit o adevărată rampă de lansare pentru ea. Ulterior, ambițioasa concurentă a participat și la proiecte de televiziune, în cadrul Kanal D, având o rubrică de modă la Teo Show și fiind coprezentatoare, alături de Victor Slav, la Îmi place dansul.

Acum, a semnat un nou contract cu postul Kanal D și va fi prezentatoarea show-ului Puterea Dragostei, în locul Andreei Mantea.

Citește și: Toto Dumitrescu vorbește în premieră despre presiunea de a avea un tată celebru. Ce crede despre numele pe care îl poartă:„Uneori mă dezavantajează'/ EXCLUSIV

În plan profesional lucrurile par să meargă excelent, pe plan personal mai puțin. S-a despărțit în urmă cu o lună de iubit înainte de nuntă, după 6 ani de relație și lucrurile păreau să se așeze favorabil în ceea ce o privește. Își găsise feririrea în brațele lui Paul George Lung, un milionar din Cluj, care deține o firmă de închirieri de mașini de lux, dar și o firmă care produce energie electrică.

Citește și: Noi restricții de la 1 august: măștile vor fi obligatorii în aer liber în zone aglomerate, iar terasele se vor închide la ora 23 00.Ce măsuri trebuie respectate la plajă

Puterea dragostei nu a funcționat pentru Cristina Dorobanțu

Toate bune și frumoase, însă povestea lor de dragoste nu a durat prea mult. La scurt timp după ce s-au afișat împreună, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, potrivit cancan.ro.

Nu se cunosc motivele despărțirii, însă bărbatul pare deja să fi trecut peste separarea de frumoasa prezentatoare, căci ar fi fost surprins în compania altei femei.

Cristina Mihaela Dorobanțu a trăit până de curând o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Mihai, și, după 6 ani de relație plănuiau să își unească destinele în această vară. Din păcate, planurile le-au fost date peste cap, iar acum vedeta este din nou singură!

Citește și: Ți-o mai amintești pe Annie Lennox, solista Eurythmics?La 65 de ani, artista e de nerecunoscut!

Cristina-Mihaela-Dorobantu-1Cristina-Mihaela-Dorobantu-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton