Cristina Ich e sceptică în privința Adelinei Pestrițu, după ce a anunțat că suferă de COVID-19: "Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, mirosind brad… și seara te lovește COVID"

 Stamen Diana
.

Vestea că Adelina Pestrițu a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus a stârnit multe controverse chiar și în online. Cristina Ich a fost sceptică atunci când a auzit că vedeta are COVID-19 și a explicat și de ce.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oamenii s-au împărțit în două tabere: cei care cred în coronavirus și cei care nu cred. Nici Adelina Pestrițu nu a scăpat de critici, după ce a anunțat că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus și că se află internată suferind de COVID-19.

Cum veștile rele se răspândesc repede, Cristina Ich a fost bombardată cu mesaje din partea urmăritorilor de pe Instagram, în care a fost anunțată că Adelina Pestrițu este infectată.

Reacția Cristinei a fost una total neașteptată, pentru o parte a publicului. Astfel, Cristina Ich și-a pus câteva semne de întrebare și nu s-a ferit să le spună, pe șleau, în mediul online.

'Tot primesc mesaje și nu înțeleg de ce mi le trimiteți mie, dar presupun că este o chestie de bârfă din asta online. M-am uitat și eu pe story-uri… Am o singură curiozitate, nu este o lipsă de respect, Doamne ferește… O simplă întrebare: dacă rămâi fără gust și fără miros cum simți mirosul de brăduț de vanilie și mirosul nou de mașină? E o simplă curiozitate… Sau asta ai avut acum câteva zile? Iar acum s-a testat, dar presupun că te testezi când rămâi fără gust și fără miros automat, nu peste câteva zile când ți-a revenit mirosul. Așa gândesc eu logic… Dar, Doamne ferește…', a spus Cristina Ich pe Instagram.

Citește și: Adelina Pestrițu a stârnit revoltă în online, după ce a anunțat că are COVID-19. Fanii au observat imediat neconcordanțele din declarația ei

Adelina Pestrițu a anunțat aseară, aproape de miezul nopții, că a fost testată pozitiv și că suferă de COVID-19, după ce a intrat în contact cu o persoană care era infectată, dar nu știa. Cristina Ich a ridicat un semn de întrebare despre faptul că vedeta a spunea pe zi că simte mirosul puternic al unui odorizant de mașină, iar peste doar câteva ore declara că a rămas fără gust și fără miros, simptome specifice ale coronavirusului.

Adelina-Pestritu-covid-2-1Adelina-Pestritu-covid-2-1

'Niciodată nu mi-am imaginat că ești foarte bine pe zi, adică foarte bine, foarte veselă, mirosind brad… și seara te lovește un COVID. E foarte greu să cred că oamenii care rămân fără gust și fără miros nu se testează și se testează abia când revine mirosul și gustul și atunci își dau seama că au COVID', a mai spus frumoasa șatenă.

Adelina Pestrițu a anunțat, în lacrimi, că are coronavirus

După cum reiese din mărturisirile ei, Adelina a rămas fără gust și fără miros, iar imediat s-a testat pentru coronavirus. Din păcate, testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv, rezultatul venind extrem de repede, iar Adelina Pestrițu a mers de urgență la spital.

„Din păcate, zilele trecute, am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunicii. Soțul a ieșit negativ. Vă țin la curent’, a spus Adelina Pestriţu printre lacrimi.

Citește și: Adelina Pestrițu are COVID-19. Vedeta a făcut anunțul în lacrimi: 'Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei'

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton