Cristi Mitrea a spus cine este iubitul Andreei Mantea. Cinci ani l-a ținut ascuns

 Mirea Roxana
.

Andreea Mantea trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de un bărbat pe a cărui identitate s-a străduit să o păstreze secretă. Însă, misterul a fost elucidat chiar de către Cristi Mitrea, tatăl copilului ei. Luptătorul MMA a fost invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță unde a spus că l-a cunoscut pe iubitul Andreei Mantea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit o poveste de dragoste tumultuoasă, iubirea dintre ei aprinzându-se ca un foc de paie și stingându-se cu aceeași repeziciune. S-au cunoscut în 2014, în cadrul emisiunii Burlăcița, iar atunci se părea că cei doi sunt meniți să fie împreună. Cei doi s-au despărțit când Andreea era însărcinată în patru luni.

200864304_4672278929454809_3828678912699632092_n-2200864304_4672278929454809_3828678912699632092_n-2

În anul 2016, Andreea Mantea l-a cunoscut pe bărbatul care o face fericită și care i-a oferit inelul de logodnă. Totuși, vedeta nu a vrut ca identitatea lui să fie dezvăluită. Drept urmare, și-a ținut cât mai departe relația de ochii curioșilor. Însă, invitat în podcast-ul „La Măruță', Cristi Mitrea a dezvăluit identitatea actualului iubit al Andreei Mantea.

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:”Ar putea fi viitoarea mea soție!”

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!Detaliul care a atras atenția tuturor

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Mihaela și Silviu Prigoană:„Mi-am dorit un bărbat bogat!'

Cine este iubitul Andreei Mantea

Andreea Mantea a recunoscut că are o relație cu un coleg de la Kanal D, dar nu a vrut să dezvăluie și numele acestuia. Cristi Mitrea a dat-o de gol și a spus că iubitul vedetei este Valeriu Floricel, producătorul emisinii „Se strigă darul', de la Kanal D.

L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Poate, noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge', a declarat Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță'.

Andreea Mantea și Valeriu Floricel s-au îndrăgostit unul de celălalt chiar pe platourile de filmare ale emisiunii „Se strigă darul', show prezentat de Andreea din anul 2016, alături de Bursucu. Ulterior, vedeta l-a avut coleg pe Mihai Mitoșeru.

Andreea Mantea, fericită alături de Valeriu Floricel

La 34 de ani, Andreea Mantea se declară o femeie fericită și chiar dacă a fost de mai multe ori dezamăgită de bărbații din viața ei, a crezut mereu în dragoste și iată că soarele a ieșit și pe strada ei.

„La capitolul iubire stau foarte bine din simplul motiv că pot să simt, să iubesc, iar intensitatea cu care eu trăiesc acest sentiment este extrem de mare. Mă declar un om fericit pentru că pot să simt iubire și să mă simt iubită la fel de intens.

E important să înveți să iubești necondiționat, să iubești și calitățile, și defectele omului de lângă tine  și să îl iubești atât de mult încât, dacă ar trebui să îl lași să plece pentru a fi cu adevărat fericit, să îi dai drumul. Iubirea se simte, nici nu avem voie să „gândim foarte mult cu mintea, ci doar cu sufletul, a povestit Andreea Mantea pentru TV Mania.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton