Cristi Borcea și fiul său, Patrick, s-au infectat cu COVID-19. Cum se simt ceilalți copii ai săi și Valentina Pelinel: "Am făcut teste cu zecile"

 Cica Cristina
.

Cristi Borcea și fiul său cel mare, Patrick, s-au infectat cu COVID-19! Fostul acționar al Dinamo a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate și a celorlalți membri ai familiei: cum se simt Valentina Pelinel și ceilalți copii la acest moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea și fiul său, Patrick, au contractat noul coronavirus. După ce au existat speculații potrivit cărora afaceristul ar fi fost internat de urgență în spital, Cristi Borcea a ținut să facă primele declarații privind starea sa de sănătate.

El a confirmat că el și fiul lui s-au îmbolnăvit de COVID-19 și s-au izolat de ceilalți. Cristi Borcea este asimptomatic, iar la acest moment a precizat că se simte bine, fără să fi fost nevoie de spitalizare.

Cristi-Borcea-1Cristi-Borcea-1

Cristi Borcea are COVID-19, dar este asimptomatic

Soția și fetele sale au fost nu au luat virusul și stau departe pentru a se feri. Cristi Borcea a ținut să menționeze că de la începutul pandemiei a făcut zeci de teste pentru a afla dacă a luat virusul.

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020, a declarat Borcea pentru Libertatea.

Citește și: Cui a vândut Cristi Borcea apartamentul de lux din Miami.A primit o sumă colosală

Citește și: Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani.Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!

Citește și: Elena Chiriac, primele declarații după ce a pierdut trofeul Ferma și premiul de 50.000 de euro:„Eu și Augustin am avut o înțelegere!'

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, divorț „la secret'.Începe lupta pentru custodia fetițelor!

Cristi Borcea are probleme cardiace

Reamintim că afaceristul în vârstă de 50 de ani mai are și alte probleme de sănătate: are probleme cardiace, iar în urmă cu zece ani a suferit o intervenție pe cord deschis. De aceea, până la acest moment a fost extrem de precaut privind acest virus.

El a mai fost răcit și la mijlocul toamnei, iar la acel moment testele au ieșit negative, inclusiv testul RT-PCR.

Omul de afaceri intenționa să meargă de Sărbători cu toată familia la munte, însă la acest moment toate planurile sunt puse pe pauză.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton