Cristi Borcea, eliberat din închisoare. Afaceristul merge astăzi acasă

 Stamen Diana
.

Cristi Borcea este eliberat din închisoare. Magistraţii Tribunalului Ilfov au aprobat eliberarea condiţionată în cazul fostului acționar de la Dinamo. În sfârșit, Cristi Borcea va putea fi lângă familia lui.

Magistrații Tribunalului Ilfov au aprobat, miercuri, eliberarea condiționată a fostului acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, astfel că soțul Valentinei Pelinel va ieși din închisoare probabil în cursul zilei. Afaceristul era la Penitenciarul Jilava, acolo unde era încarcerat din luna februarie.

La începutul lunii octombrie, Cristian Borcea a primit de la Penitenciarul Jilava o permisie pentru 'bună purtare' și a stat 5 zile alături de familie.

Motivul pentru care Borcea a ajuns la închisoare

În data de 8 februarie, Cristi Borcea s-a predat la IPJ Ilfov. El este acuzat în noul dosar că a prejudiciat statul român cu aproximativ 28 de milioane de euro. Potrivit anchetatorilor, Borcea s-a asociat cu Georgică Giurgiucanu şi Emil Dragoş Săvulescu (şi ei condamnaţi în acest dosar), în societatea comercială „Holiday Club Neptun’ SA.

Cristian Borcea a mai beneficiat de o eliberare condiţionată în iulie 2018, după ce a executat efectiv 4 ani şi 4 luni din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni închisoare primită în dosarul transferurilor.

FOTO: Facebook

Valentina Pelinel și Cristi BorceaValentina Pelinel și Cristi Borcea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton