CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie: „Am avut discuții despre divorț”/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

CRBL, adevărul despre momentele grele în căsnicie, după 14 ani de mariaj. Artistul ne-a spus, într-un interviu sincer, despre clipele dificile prin care a trecut, cum se înțelege cu soția lui, Elena și cum au trecut împreună peste greutăți, ajungând chiar la un moment dat să vorbească despre divorț. „Acum nu mai este cazul de astfel de discuții', a sublinat fostul concurent de la Survivor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce te-a atras cel mai mult la ea? Dar pe ea la tine? Sunteți genul acela de cuplu în care contrastele se completează?

Noi doi suntem la extreme, plus cu minus, dar ne completăm reciproc perfect. Este o persoană cu caracter, o campioană de dans sportiv fără copilărie, dar cu ambiția de a deveni cea mai bună. Este o eroină pentru mine, ținând cont că este mult mai matură decât multe fete, indiferent de vârstă. O iubesc foarte tare și îi mulțumesc că m-a înțeles și că m-a susținut în tot ce am realizat până acum. Uitându-ne la Alesia, suntem foarte norocoși că ne avem unul pe altul.

CRBL-2CRBL-2

CRBL: „Gelozia apare în momentul în care încrederea reciprocă scârțâie'

Trebuie să menționez și că ai o soție superbă. Ești gelos? Ai fost vreodată gelos? Sigur, aceeași întrebare ar fi valabilă și pentru ea, doar e căsătorită cu un artist!

Gelozia apare în momentul în care încrederea reciprocă scârțâie. La noi nu a fost cazul. Ea este cea mai bună prietenă a mea, cu care vorbesc cam toate subiectele de orice natură. A înțeles meseria mea și a trecut peste orice suspiciune pentru că nici eu nu sunt genul care să îi dea motive de gelozie.

Citește și: Ce va face CRBL cu banii câștigați la Survivor:„Am să investesc în…'/ EXCLUSIV

Citește și: CRBL a încercat să se împace cu Oase. Ce răspuns a primit:”Înseamnă că nu e momentul”

Citește și: Fratele Mădălinei Manole, mesaj de împăcare pentru Petru Mircea:”Dacă faci asta, nu mai amintesc de soția ta!”

Citește și: Cum l-a anunțat Magda Pălimariu pe soțul ei că este însărcinată:„Nu m-am ținut de șotii. Când am aflat…' / EXCLUSIV

CRBL, adevărul despre momentele grele în cuplu, după 14 ani de căsnicie

Cum este relația voastră după atâția ani de conviețuire? Cum treceți peste greutăți? Crezi că longevitatea relației i se datorează mai degrabă soției tale?

Suntem foarte bine. Nu pot spune că n-am avut și noi momentele noastre de tensiune sau de cumpănă. Suntem oameni, dar, cu ajutorul comunicării, am trecut peste. A trebuit să mă schimb și eu pentru ea, și ea să se schimbe pentru mine. A trebuit să găsim numitorul comun pentru a merge mai departe. Încă mai descoperim lucruri frumoase unul la altul. Îmi place că nu avem o viață monotonă și că adunăm amintiri în fiecare zi, dar asta ne și agită și ne aduce tensiuni. Este viață, nu? Suntem vinovați amândoi pentru acești 15 ani.

CRBL: „Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut'

Ați avut vreodată vreun moment mai dificil? Ați stat vreodată separați, s-a pus vreodată problema divorțului?

Separați nu am stat niciodată, dar discuții despre divorț am avut, însă spuse la nervi, așa cum se face în orice familie. Asta a fost în primii ani. Acum nu mai este cazul de astfel de discuții.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IUNIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton