Coronavirusul i-a tăiat elanul. Toto Dumitrescu, de pe platoul de filmare de la Te cunosc de undeva, direct pe patul de spital: "Sigur că nu e uşor"

 Stamen Diana
.

Are 22 de ani, 1.90 m, o frumusețe ireală și talent pe măsură. Dacă nu v-ați dat încă seama, este vorba despre Toto Dumitrescu, unul dintre cei mai promițători actori ai tinerei generații și, am putea spune, și cei mai vechi, dat fiind că muncește de la 14 ani! Cei care nu îl cunosc deja din filme o vor face curând, fiindcă Toto va fi unul dintre concurenții show-ului „Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, despre care ne-a povestit cu entuziasm. Totul se întâmpla cu doar o săptămână înainte de a afla că a contractat temutul coronavirus…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Știu că ne mai rezervi o surpriză… pe care o s-o dezvălui eu acum. În sezonul următor, vei face parte dintre concurenții de la „Te cunosc de undeva!. Ce te-a determinat să accepți provocarea?

Da, aşa este, fac parte din distribuţia celui mai nou sezon „Te cunosc de undeva!. E un proiect foarte interesant, dar şi foarte greu, deopotrivă. Am acceptat provocarea pentru că îmi plac genul ăsta de transformări, transpunerea în diferite personaje are mult de-a face cu actoria şi mie oricum îmi place mult să mă joc. Emisiunea asta este cea mai potrivită pentru un actor sau cântăreţ, by far.

La capitolul actorie, sunt convinsă că nu vei avea probleme, dar mulți dintre concurenți sunt cântăreți de profesie și competiția va fi acerbă Cum crezi că vei face față?

Prin exercițiu și ambiție voi reuşi să fac faţă provocării. Sigur că nu e uşor, dar nici nu îmi plac lucrurile facile.

Ce personaje ți-ar plăcea să-ți pice la ruletă? Te-ai simți mai confortabil, să zicem, în rolul lui Elvis Presley sau al lui Amy Winehouse?

Nu am așteptări, deoarece aşteptările nasc dezamăgiri. Nu mi-am făcut o listă de personaje preferate, pentru că am înţeles că în asta constă, de fapt, amuzamentul acestui show – nu trebuie să îţi iasă personajul 1 la 1. Voi încerca să mă apropii de orice personaj, însă mi-e teamă de registrele foarte înalte precum Whitney Houston sau Freddy Mercury.

Citește și: Toto Dumitrescu de la Te cunosc de undeva a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Fiul lui Ilie Dumitrescu se află internat la Spitalul Matei Balş

Mai ai timp și pentru tine? Cum arată o zi din viața unui tânăr de 22 de ani care este atât de centrat pe carieră?

Momentan, nu am prea mult timp liber, deoarece sunt foarte prins cu „Te cunosc de undeva! (n.red. interviul ne-a fost acordat cu o săptămână înainte să afle că suferă de COVID-19). Încerc să mă mai uit la câte un film seara, după antrenamente, nimic mai mult. Când sunt mai liber, fac sport, citesc şi petrec timp cu familia.

Citește și: Alina Pușcaș a fugit din București de teama noului coronavirus, dar s-a infectat pe platourile de filmare: 'Această perioadă mi-a arătat cât de fragili suntem noi oamenii'

Toto-Dumitrescu-1Toto-Dumitrescu-1

FOTO: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton