Coronavirusul i-a încurcat planurile lui Jorge. A anulat venirea fiicei sale din SUA: "Oricât de puternic aș fi, dorul de Karina mă face uneori să plâng"

 Cica Cristina
.

Carismaticul Jorge a fost nevoit să-și amâne planurile din pricina coronavirusului. Fiica sa nu a mai putut veni din Statele Unite, a anulat o călătorie la Disneyland, iar plecarea sa în vacanță în luna iulie stă sub semnul incertitudinii.

Jorge-1Jorge-1

Jorge, care urmează să fie prezentatorul emisiunii Masked Singer România, ce va fi difuzată pe PRO TV, este un adevărat personaj, care ne-a cucerit delicat de-a lungul timpului cu talentul, dedicarea și măiestria sa.

Acum, însă, pare să întâmpine câteva probleme din cauza coronavirusului. Din păcate, fiica sa, Karina Maria, care s-a stabilit cu mama sa în Statele Unite nu a mai putut veni în România. Fetița trebuia să vină în luna martie, însă venirea sa a fost anulată înainte de a se închide granițele.

Citește și: Jorge va prezenta show-ul Masked Singer România, de la ProTv

„Am anulat venirea Karinei din luna martie anul acesta încă dinainte de a se închide granițele cu SUA, tocmai pentru a o proteja”, a spus Jorge în exclusivitate pentru VIVA!

Artistul susține că îi lipsesc enorm întâlnirile cu fiica sa, Karina, motiv pentru care nu se poate abține, uneori, să nu plângă atunci când vine vorba despre ea: „Îmi lipsesc întâlnirile cu Karina. Oricât de puternic aș fi sau cât de tare m-aș crede, dorul de Karina mă face uneori să plâng. Și când îmi vine să plâng… plâng„.

Jorge: „Totul a fost anulat”

De asemenea, Jorge și Ramona au fost nevoiți să anuleze călătoria planificată la Disneyland pentru majoratul Ilincăi, fiica soției sale: „În aprilie, aveam totul cumpărat pentru majoratul Ilincăi în Disneyland. Totul anulat” .

Citește și: Jorge a fost „jefuit' în Republica Dominicană.A rămas fără 16.000 de lei pe card

Jorge ne-a mai spus că nu știe ce se va întâmpla cu vacanța planificată în luna iulie, pentru care a și cumpărat deja biletele: „Avem bilete luate în iulie în concediu, dar vom vedea din aproape în aproape”.

Jorge: „Lucrăm de acasă și ne distrăm în casă”

Având în vedere contextul actual, prezentatorul nu are încotro decât să se conformeze și să respecte măsurile impuse de autorități. Ne-a spus cum încearcă să se protejeze: „Stăm cât mai mult în casă. Lucrăm de acasă și ne distrăm în casă. Când vreau să compun, merg la studioul meu, unde stau singur și scriu”.

Jorge ne-a mai răspuns și la alte întrebări despre realizări, marile lui eșecuri și greșeli, atât în cariera, cât și în plan personal. De la decizii proaste până la divorț, suferință și neîmpliniri. Puteți citi interviul integral în numărul de luna aprilie al revistei VIVA!

Sursa foto: PR, Instagram

Citește și: Jorge, primul interviu după ce a fost eliminat de la Ferma!Ce a zis despre Claudia Pavel, după ce ea l-a jignit grav: „Am fost la ea și i-am spus…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton