Copiii Andreei Esca și-au repetat testele de COVID-19! Ce se întâmplă în familia știristei după contractarea coronavirusului

 Cica Cristina
.

Andreea Esca a lipsit de la jurnal, iar Alexia și Aris au fost surprinși la o clinică privată din Capitală pentru a-și face testele pentru coronavirus! Din fericire, fanii nu au motive de îngrijorare. Iată ce se întâmplă în familia prezentatoarea de știri, după ce s-au vindecat cu toții de coronavirus!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca, soțul și fiul ei, Aris, au trecut prin clipe cumplite după ce au contractat coronavirusul, mai ales că starea lui Alexandre Eram s-a agravat: „Organismul a reacționat violent într-un timp extrem de scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă, unde a stat foarte multe zile, unde a avut nevoie de ventilație mecanică non-invazivă. A ajuns dintr-un om extrem de puternic și de sănătos, îmi spunea, atât cât mai putea să vorbească, până când a avut acea mască, practic nu mai ai cum să vorbești, dar atâta timp cât a putut să vorbească și să comunicăm, îmi spunea tot timpul nu mai pot, nu mai pot, este groaznic, cred că așa arată iadul. Nu mai pot., a povestit Andreea Esca în urmă cu câteva săptâmâni, când deja rezultatul era negativ pentru toți trei.

Citește și: Cum a debutat Jojo în televiziune, pe când era doar o adolescentă:„Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei'/ EXCLUSIV

Recent, pentru a se asigura că totul este în ordine, Aris și Alexia au fost programați la o clinică particulară din Capitală pentru o serie de analize, fiind testați și de pentru COVID-19, cel mai probabil preventiv. Cei doi ar fi petrecut mai bine de două ore la clinică, potrivit cancan.ro.

Aris, care încă stă cu părinții, a contractat și el virusul de temut. Alexia, însă, nu a întâmpinat niciun fel de probleme. Totuși, pentru a elimina orice urmă de îndoială cei doi și-ai repetat testele.

Mulți s-au îngrijorat, însă, dat fiind că Andreea Esca nu a mai prezentat știrile, fiind înlocuită de Oana Andoni. Din fericire, nu există motive de preocupare, căci prezentatoarea de știri a evadat câteva zile din Capitală pentru a petrece timp de calitate în compania tatălui ei și a apropiaților.

Citește și: Dan Alexa se însoară!Mireasa este femeia pentru care l-ar fi pocnit Anamaria Prodan

Andreea-Esca-1-1Andreea-Esca-1-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton