Constantin Enceanu îl plânge și acum pe prietenul lui, Petrică Mîțu Stoian: ”O să trec și eu să aprind o lumânare, la mormânt...” Ce experiențe paranormale susține că a avut / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Constantin Enceanu îl plânge și acum pe colegul lui, Petrică Mîțu Stoian. Chiar și nuntașii îi cer melodia lansată în memoria lui, 'Petre al nostru nu mai cântă'. Dar, pentru că este tristă, celebrul cântăreț nu le cântă toată piesa, în ciuda insistențelor. În plus, Enceanu susține că nu are cum să o interpreteze și să nu verse o lacrimă pentru acesta. Melodia are acum 3 milioane de vizualizări pe YouTube.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Constantin Enceanu îl plânge și acum pe colegul lui, Petrică Mîțu Stoian. Chiar și nuntașii îi cer melodia lansată de Florii, în urmă cu un an, în memoria acestuia. 'Petre al nostru nu mai cântă' are acum 3 milioane de vizlualizări pe YouTube.

38926250_1824690064275792_2471097309060923392_n38926250_1824690064275792_2471097309060923392_n

Citește și: Constantin Enceanu are aceeași greutate de 20 de ani. La ce trucuri apelează și în ce constă meniul zilnic: „Mai beau și câte un șpriț'

Citește și: Constantin Enceanu, despre începuturile căsniciei cu soția lui, Angela: „Mă făceam că nici nu o cunosc”

Citește și: Andreea Antonescu și Traian Spak au divorțat oficial. Fiica cea mică a artistei poartă numele tatălui ei, Victor Vrînceanu: „Să nu ne trezim cu surprize neplăcute…' / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei' / EXCLUSIV

Constantin Enceanu: 'Încă îmi cere lumea piesa în memoria lui Petrică'

Constantin Enceanu susține că i se cere și acum piesa 'Petre al nostru nu mai cântă', lansată anul trecut de sărbătoarea Floriilor. Chiar dacă celebrul cântăreț de muzică populară nu o cântă la nunți și la botezuri, se întâmplă destul de des ca socrii să îl roage să o interpreteze. Și pentru că ea nu este o piesă veselă, Enceanu le face pe plac, dar le cântă doar două-trei strofe. Melodia a înregistrat 3 milioane de vizualizări pe Youtube.

'Încă îmi cere lumea piesa în memoria lui Petrică. A avut un impact extraordinar și în general, se mai întâmplă ca la nunți nașii sau socrii să îmi ceară această piesă. Dar nu o cânt toată la evenimentele de acest gen, pentru că este trist. Este o melodie tristă. Plus că nu ai cum să o cânți și să nu verși o lacrimă! Dar două-trei strofe le cânt. O să trec și eu să aprind o lumânare pentru Petre, la mormânt. Mormântul lui e la Craiova, am mai trecut de câteva ori pe la el…', a declarat Constantin Enceanu, pentru viva.ro.

Constantin Enceanu susține că a avut experiențe paranormale la filmările clipului piesei pe care i-a dedicată lui Mîțu Stoian

Constantin Enceanu a înregistrat o piesă în memoria regretatului artist Petrică Mîțu Stoian. În ziua în care a împlinit 58 de ani, intepretul de muzică populară a anunțat că i-a dedicat o melodie prietenului său care s-a stins din viață pe 6 noiembrie 2021. Cântărețul a filmat videoclipul piesei, mărturisind atunci că a avut parte de momente paranormale.

Eu am gândit și clipul, absolut tot. Am zis că merg la Izverna și filmez prima strofă exact cum intru în sat. Am filmat munții, am filmat Podul lui Dumnezeu. Am vrut să filmez ultima strofă la mormânt, să spun că îmi pare atât de rău pentru ceea ce i s-a întâmplat lui Petre, însă n-am cântat eu, ci am vrut să transmit doar prin gesturi ce gândeam eu.Am avut și o întâmplare stranie.

Am filmat la morile de apă, la intrare în Izverna, de trei ori. De fiecare dată, la ultima strofă, s-a auzit un vuiet al pădurii. Se forma mereu un curent și mi se făcea pielea de găină! Cred că e o legătură cu lumea de dincolo, altfel nu-mi explic! De ce neapărat la a patra strofă?’, a povestit Constantin Enceanu la momentul respectiv.

Constantin Enceanu a fost operat la genunchi

Pe 9 noiembrie 2022, Enceanu a fost operat chiar de medicul care a operat-o la picior pe Elena Merișoreanu, în trecut. Artistul de muzică populară și-a dorit ca intervenția chirurgicală să aibă loc după Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, pentru a nu se opera în zi de sărbătoare. Enceanu spune că a avut 27 de copci și că a scăpat de cârje după o lună de zile de la operație.

M-am operat pe data de 9 noiembrie, dar m-am internat din data de 7 noiembrie. Nu am vrut ca medicul să mă opereze în zi de sărbătoare, pe 8 noiembrie, de Mihail și Gavril. Recuperarea a mers foarte bine. Nu am mai făcut așa antrenamente din tinerețe. O lună de zile am stat în cârje. Am avut 27 de copci. M-a operat profesorul doctor Stoica de la Spitalul Foișorul de foc, iar intervenția a fost o reușită. Trebuie să o fac mai demult, dar am tot amânat-o din cauza concertelor’, a declarat Constantin Enceanu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton