Connect-R și Misha se înțeleg mai bine ca niciodată! Ce i-a adus împreună: "Bucurie, bucurie, bucurie"

 Cica Cristina
.

Misha și Connect-R au lăsat trecutul în urmă! Cei doi par să se înțeleagă mai bine ca niciodată, iar artistul nu a lipsit de la ziua de naștere a fostei partenere, mama copilului său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe Misha și Connect-R îi leagă un trecut plin de momente frumoase. Cei doi au rămas prieteni și după despărțire și își petrec timpul împreună cu fiica lor, Maya, în vârstă de 6 ani.

Unul dintre semnele clare că între cei doi nu există nicio urmă de ranchiună ar fi că nu obișnuiesc să lipsească din momentele importante din viața vreunuia dintre ei și își transmit numai urări de bine.

Citește și:Andreea Bălan împlinește azi 36 de ani! Artista trece prin momente dificile, dar își păstrează zâmbetul pe buze:„Fericirea înseamnă zâmbetele copiilor mei!'/ EXCLUSIV

Astfel, Connect-R nu a lipsit de la ziua de naștere a Mishei, care a împlinit 29 de ani. Misha se poate considera o femeie norocoasă: este frumoasă, are succes, este o mamă împlinită și este înconjurată de oameni care o iubesc și o apreciază.

Connect-R, prezent la aniversarea Mishei

Chiar dacă au decis să meargă pe căi separate din punct de vedere sentimental, Connct-R și Misha nu au rupt legătura, iar artistul a participat la aniversarea fostei sale partenere. Cântărețul a postat mai multe filmulețe de la petrecerea dată în cinstea Mishei și a profitat de ocazie pentru a posta și story-uri în care să-i facă urările de rigoare.

Citește și: Alina Pușcaș s-a vindecat de coronavirus:„Am două teste negative. Plec acasă, după 16 zile de la infectare și 4 zile de stat internată'

„La mulți ani, Misha. Îți doresc bucurie, bucurie, bucurie', a transmis Connect-R printr-un InstaStory.

De asemenea, într-un alt story, cântărețul a pus o poză în care apare alături de fosta parteneră și de fetița lor pentru a-i transmite încă o dată la mulți ani.

Citește și: S-a aflat cine i-a împăcat pe Mario Fresh și Jador cu agresorii lor, după bătaia din parcarea unui club din Mamaia:„Să se facă pace, să fie bine pentru toată lumea'

Connect-r-1Connect-r-1

Sursa foto: Facebook, Captură Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton