Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Cum arată rochia de mireasă

 Stamen Diana
.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios. Rochia de mireasă pe care tânăra artista a ales să o poarte este una atipică. În urmă cu o săptămână, cei doi au făcut cununia civilă în București, unde au dat și o petrecere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La puțin timp după ce a trecut de majorat, Cleopatra Stratan a luat hotărârea de a-și uni destinele cu primul ei iubit, Edward Sanda. Decizia tinerei artiste a luat prin surprindere pe toată lumea. În urmă cu o săptămână, Cleopatra a spus DA în fața ofițerului Stării Civile, apoi au dat o mare petrecere în cinstea căsniciei sale.

Cleopatra-Stratan-și-Edward-Sanda-s-au-casatorit-religios-1Cleopatra-Stratan-și-Edward-Sanda-s-au-casatorit-religios-1

La 8 zile de cununia civilă, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios în Republica Moldova. Cei doi au vrut să fie uniți și în fața lui Dumnezeu. Fiica lui Pavel Stratan a purtat o rochie de mireasă atipică, simplă la care a asortat o pereche de balerini aurii.

Evenimentul a fost unul restrâns și a avut loc chiar după ce aceștia au susținut un concert în Chișinău. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit religios, iar alături de ei a fost doar familia. Cei doi nu și-au dorit să aibă nași și nici nu au visat la o nuntă ca-n povești, ci au vrut ca momentul să fie unul cât mai discret.

„Astăzi ne-am cununat in fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!', a scris Edward Sanda pe Instagram.

Mama Cleopatrei a fost alături de ea în ziua cea mare. Soția lui Pavel Stratan a purtat o rochie scurtă, deasupra genunchilor, pantofi cu toc, dar și o eșarfă cu care și-a acoperit capul. Rodica Stratan și-a dat eșarfa jos doar atunci când a făcut poze.

Citește și: Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: „Aveți ceva să ne spuneți?'

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda se mută împreună: „Tot ce pot să-mi doresc de la viitorii mei copii…’

Citește și: De ce nu vor avea Cleopatra Stratan și Edward Sanda nași la nuntă: „Nu vrem să respectăm…’

Citește și: Edward Sanda face primele declarații, după ce s-a zvonit că iubita lui, Cleopatra Stratan, ar fi însărcinată: „De la noi o să știți întotdeauna…’

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut nunta pe 14 august și și-au ținut fanii la curent cu tot ce s-a întâmplat, prin intermediul rețelelor de socializare. Cei doi miri în vârstă de 18 și 23 de ani au organizat cel mai fericit eveniment din viața lor într-o locație romantică, pe malul lacului Snagov. Printre invitați la nunta lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan s-au numărat, în mod evident, rudele și apropiații celor doi, dar și colegi de breaslă precum Randi, Doinița Oancea, Codruța Sanfira, Soica Mario etc.

Buchetul a fost prins de Anastasia Sandu, care este solistă și fostă concurentă la emisiunea „The Four’. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut o nuntă emoționantă și invitații s-au distrat de minune. S-a dansat mult, s-a și cântat, având în vedere că a fost nunta a doi cântăreți, dar nu au lipsit nici momentele în care s-a plâns.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton