Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

 Cica Cristina
.

Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani și a avut parte de o serie de surprize! Dintre toate, cea mai specială a fost cererea în căsătorie. Edward Sanda i-a oferit inelul pentru a oficializa relația!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc. Fiica lui Pavel Stratan a fost cerută de soție exact în ziua în care a împlinit 18 ani și a răspuns da din tot sufletul: „A spus da”, a transmis Edward Sanda în dreptul unei fotografii în care iubita sa își etalează inelul.

De asemenea, comentariul a fost însoțit de hashtagul loveofmylife (dragostea vieții mele).

Citește și: Emoții pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda.Părinții lor s-au cunoscut, în sfârșit! „Am stabilit lucruri serioase: nunta, botezul…”

La rândul ei, emoționată și fericită, Cleopatra Stratan a transmis un mesaj de mulțumire pentru tot ceea ce a trăit la împlinirea celor 18 ani.

Am împlinit 18 ani plini de surprize și emoție! Nu pot decât să vă mulțumesc pentru toate urările frumoase, pentru că ați fost alături de mine la aniversarea majoratului meu și Universului pentru tot ce trăiesc și ce am!„, a transmis Cleopatra Stratan.

Citește și: Cleopatra Stratan a împlinit 18 ani! Anunțul surprinzător făcut de Edward Sanda:”Cu nevasta lângă mine”

Cleopatra Stratan: „Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea”

Totuși, chiar dacă Edward Sanda a cerut-o în căsătorie încă de acum, cei doi nu s-ar grăbi cu nunta, ci ar mai vrea să mai aștepte 2-3 ani, potrivit click.ro.

Cleopatra-Stratan-si-Edward-Sanda-1-1Cleopatra-Stratan-si-Edward-Sanda-1-1

'Edward m-a cucerit cu modul în care se uita la mine. Mă face să mă simt artistă, e genul de bărbat care te face să strălucești. Vreau să fie primul și ultimul iubit din viața mea. În pandemie am fost despărțiți, însă vorbeam zilnic la telefon, până la 2-3 dimineața”, spunea Cleopatra Stratan în urmă cu ceva vreme.

Citește și: Edward Sanda face primele declarații, după ce s-a zvonit că iubita lui, Cleopatra Stratan, ar fi însărcinată:„De la noi o să știți întotdeauna…'

De la petrecere nu au lipsit ambele familii ale tinerilor îndrăgostiți, dar nici vedetele. La majorat au venit Amna, Robert Toma, Alexia Talavutis, Andreea Bălan cu Ella, membrii trupei Noaptea Târziu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton