Claudia Pătrășcanu susține că băieții săi au asistat la scene cu tentă sexuală în casa tatălui lor. Gabi Bădălău: ”Nu sunt homosexual”

 Stamen Diana
.

Claudia Pătrășcanu a fost invitată seara trecută în platoul de la Xtra Night Show, unde a făcut declarații halucinante despre tatăl copiilor ei. Gabi Bădălău a intervenit și i-a dat replica fostei soții. Războiul dintre cei doi este departe de a se termina.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De când au decis să pună punct căsniciei, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt într-un continuu scandal. Războiul de la Tribunal s-a mutat în platoul de la Xtra Night Show, unde Claudia Pătrășcanu a fost prezentă și a făcut declarații scandaloase despre Gabi Bădălău. Artista își acuză fostul soț de lucruri grave, însă principala ei grijă sunt cei doi băieței pe care îi au împreună.

„Schimbă șoferii mereu, copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați. El odată conduce, odată dă șoferul la o parte și conduce el. Dar el nu are carnet de conducere de un an cred. Tot vine cu un anume Vali. Am văzut că individul cu care a venit zilele trecute să îi ia pe copii este prieten cu Bianca și cu fostul ei soț', a declarat Claudia Pătrășcanu.

claudia-patrascanu-si-gabi-badalauclaudia-patrascanu-si-gabi-badalau

Vedeta continuă să-l acuze pe afacerist că ar consuma substanțe interzise, deși testele pe care le-a făcut până în prezent au ieșit negative. Gabi Bădălău a făcut două teste de detectare a substanțelor interzise din organism, unul al Institutul Național de Medicină Legală 'Mina Minovici' din București, dar și unul la o clinică privată. Claudia Pătrășcanu consideră că Gabi Bădălău ar fi un real pericol pentru băieții săi.

„El vine drogat să ia copii, el reacționează ca un om care consumă. De ce nu vrea să facă acel test din firul de păr? Este un pericol, el nu își dă seama. El își face testele unde vrea el. Este foarte simplu să zboare în altă țară pentru acest test. Și cei de la Protecția Copilului și-au dat seama. Copiii au fost sechestrați, lăsați bolnavi în casă. Omul era incoerent, nu se putea discuta cu el. Dar nu știu ce se întâmplă de nu se rezolvă nimic', a explicat artista la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu susține că cei mici au fost martori la mai multe scene cu tentă sexuală, însă vedeta nu a vrut să dezvolte mai mult acest subiect. Artista a declarat că cei doi băieței i-ar fi arătat cu ajutorul păpușilor ce a văzut în casa tatălui lor.

Gabi Bădălău e dispus să accepte condițiile puse de Claudia Pătrășcanu pentru a merge cu băieții în vacanță

Fiul milionarului este dispus să facă orice test antidrog cerut de Claudia Pătrășcanu, însă condiția este ca aceasta să-i dea procura pentru a putea ieși cu cei doi băieți din țară. Gabi Bădălău vrea să-și ducă copiii în vacanță în Dubai, însă mama lor nu este de acord sub nicio formă.

'Nu vreau să fac mai mult circ decât a făcut ea. Nu mă cobor la acest nivel. Printre multele alte lucruri inventate a venit și acuzația cu drogurile. M-am dus la o clinică privată și v-am dat rezultatele cu ștampilele bune. După a zis că am mituit Protecția Copilului, după judecătoria. Toată lumea e proastă, nimic nu e bun. M-am dus la INML și mi-a zis că niciunde în România nu se face test din firul de păr. Mai mult decât atât, am avut o discuție cu Claudia și i-am zis că mă duc în Germania și dacă îmi iese testul negativ vreau să își ceară scuze public și să-mi dea procură să plec cu copiii și familia mea în Dubai. Dacă-mi semnează mâine o procură că pot pleca două săptămâni cu copiii în vacanță, mâine mă duc și în America să-mi fac acel test. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autorizație să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva', a spus Gabi Bădălău în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Citește și: Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor: „Să se ducă la Obregia”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații grave pentru Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Au purtat discuții indecente de față cu copiii”

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău: „I-a găsit un SMS cu Alex Bodi, era prea costisitoare…”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au despărțit: „Copiii văd tot felul de lucruri'

Claudia Pătrășcanu îl acuză pe Gabi Bădălău că ar avea altă orientare sexuală

Artista îi aduce noi acuzații fostului soț și spune că acesta ar avea altă orientare sexuală. Claudia Pătrășcanu spune că băieții săi nu sunt pregătiți să-i cunoască partenerii lui Gabi Bădălău. După ce a auzit aceste lucruri, bărbatul a reacționat imediat.

'Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta. Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă! Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie. Mi-e rușine, familia mea este o familie serioasă', a spus Gabi Bădălău.

Gabi Bădălău și-ar dori să facă pace cu Claudia Pătrășcanu

Bărbatul a mărturisit că și-ar dori să nu mai existe tensiune între el și mama copiilor lui, ba chiar ar fi dispus să-i plătească vacanțele pentru a merge alături de cei doi băieți.

„Am un stil de viață normal, sănătos. Eu înțeleg că îi place la București, dar de cîte ori îi e foame, mai pe românește, vine și face circ. Oricum aș fi eu, sunt tatăl copiilor tăi. Hai să ne punem la masă, să ne înțelegem. Ce vrei? Trei lei, doi lei? Mi-e rușine de prieteni și de familie. Am prieteni care își duc copiii în vancațe în străinătate. E nu mi-ar da procură. Eu i-aș da, și i-as plăti și vacanța, să se ducă și ea la rândul ei în Dubai. Am încercat să o iau și pe ea în vacanță, dar uitați-vă cum reacționează. Am fost și la consiliere psihologică cu ea. Între noi trebuie să existe doar lucrurle civilizate pentru copii. Atât. Loc de împăcare nu există', a spus Gabi Bădălău, la Xtra Night Show.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton