Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au înțeles referitor la custodia copiilor! Băieții vor sta două săptămâni în grija tatălui: "Îmi lipsiți!"

 Cica Cristina
.

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pentru custodia copiilor nu este nici pe departe aproape de final, numai că cei doi par să fi ajuns la un consens de dragul copiilor! Iată ce au hotărât de comun acord!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu mai puțin de o săptămână, cei doi s-au întâlnit în fața instanței pentru o decizie cu privire la custodia copiilor, însă lucrurile au degenerat.

După 5 ani de mariaj, cei doi nici măcar nu și-au vorbit înainte de a intra în sală și nici nu s-au salutat. Gabi Bădălău a venit singur, Claudia împreună cu mama ei și alți martori, sigură că va primi în continuare custodia celor doi băieți.

Citește și: Florin Busuioc vorbește în premieră despre relația cu cele două fiice:„Nu am pușcă, n-am pistol, n-am praștie, suliță, nimic. Până acum, nu m-au dezamăgit niciodată'/ EXCLUSIV

În sala de judecată, tensiunile dintre cei doi și-au spus cuvântul, iar ei nu s-au putut înțelege sub nicio formă, nici măcar de dragul micuților lor.

Gabi Bădălău a refuzat să facă vreo declarație la ieșire, însă, aparent, ar fi susținut că mama copiilor lui a fost agresivă pe toata durata procesului. La polul opus, Claudia a dezmințit astfel de afirmații, menționând că nici măcar nu a apucat să vorbească și să facă declarațiile complete.

Citește și: Mesajul transmis de Anca Țurcașiu, după anunțul divorțului de Cristian Georgescu:„Viața merge înainte!'

Copiii, în grija lui Gabi Bădălău timp de 2 săptămâni

Acum, se pare că cei doi au mai lăsat garda jos și au reușit să ajungă la o decizie de comun acord. Copiii urmează să stea în grija tatălui lor timp de două săptămâni.

Claudia Pătrășcanu va fi singură timp de două săptămâni. Totuși, chiar dacă se va relaxa, vedeta susține că îi este greu fără copii, simțindu-le deja lipsa!

Citește și: Smiley o apără pe Andreea Esca, după ce a fost infectată cu coronavirus și a fost pusă la zid de oamenii care nu cred:'Nu e singura mea cunoștință personală care a avut COVID-19'

„Timp de două săptămâni, voi mânca singură la micul dejun. Atât mie, cât si copiilor, ne plac diminețile… special pentru breakfast. Nu m-am trezit de mult timp la ora 11.00. Vă iubesc, băieții mei si îmi lipsiți!”, a transmis artista pe rețelele de socializare.

De cealaltă parte, Gabi Bădălău postează mai multe fotografii și clipuri video cu cei doi băieți, semn că se simt bine împreună, iar micuții petrec momente plăcute în compania tatălui.

Citește și: Xonia, apariție de senzație!Ce mult a slăbit! Artista a afișat o siluetă de invidiat după perioada de izolare

Claudia-Patrascanu-Gabi-Badalau-1Claudia-Patrascanu-Gabi-Badalau-1

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton