Claudia Pătrășcanu recunoaște că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a soțului ei, Gabi Bădălău: "A spus despre mine..."

 Cica Cristina
.

Gabi Bădălău și-a refăcut viața alături de Bianca Drăgușanu, cu toate că nu s-a pronunțat momentan divorțul de Claudia Pătrășcanu. Solista a recunoscut că i-a trimis mesaje actualei iubite a fostului ei partener. Ce răspuns a primit de la Bianca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabi Bădălău are o relație cu Bianca Drăgușanu, iar Claudia Pătrășcanu susține că nu o deranjează deloc acest lucru. Tot ce își dorește este să se îmcheie procesul cu fostul partener și să obțină custodia celor doi copii pe care îi au împreună.

Solista i-a adus acuzații grave lui Gabi Bădălău de-a lungul timpului, însă face face orice este necesar pentru copiii ei. Chiar dacă asta implică să petreacă timp alături de afacerist, dacă situația o cere. De dragul fiului lor, Nicolas, Claudia a mers la munte cu tatăl copiilor ei pentru ca micuții să nu simtă tensiunile și să se bucure de aniversarea micuțului.

Claudia-Patrăscanu-1-5Claudia-Patrăscanu-1-5

Claudia Pătrășcanu: „Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește”

Claudia Pătrășcanu susține că l-a iertat pe fostul partener, ca om, însă nu se pune problema de o reîmpăcare. Mai mult, susține că nu are nimic împotrivă ca el să-și refacă viața alături de cine își dorește și are de gând să-i respecte dorințele.

„Îi doresc lui Gabi să fie fericit cu cine își dorește. Fiecare avem viața noastră și trebuie să ne respectăm. El a fost cel care nu și-a respectat căsnicia. Am făcut o greșeală că l-am iertat în timpul căsniciei noastre. Eu nu sunt o femeie care sa stea prin cafenele, cluburi. Eu sunt o familistă”, a spus Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre întâlnirea cu Gabi Bădălău de la munte:„L-am iertat'

Citește și: Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Gabi Bădălău, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu.Ce s-a întâmplat atunci când l-a contacat

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:„Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu a avut COVID-19! Cum se simte acum:„Încă mai…'

Claudia Pătrășcanu: „I-am trimis mesaje Biancăi Drăgușanu „

Gabi Bădălău a decis să nu meargă la ziua fiului lui însoțit de actuala iubită, Bianca Drăgușanu. Claudia susține că nu ar fif sot deranjată în cazul în care s-ar fi întâmplat acest lucru, dat fiind că la un moment dat întâlnirea va fi inevitabilă.

Claudia a recunoscut că i-a trimis mesaje Biancăi Drăgușanu, iar blondina i-a transmis că are o educație frumoasă. Între cele două nu există tensiuni sau animozități.

Într-adevăr, i-am trimis mesaje Biancăi, dar erau niște mesaje foarte ok. Și Bianca a spus despre mine că am o educație frumoasă. Gabi a venit cu șoferul la munte. Putea sa vină și cu Bianca. La un moment dat va trebui să acceptăm persoanele din viața noastră. Nu cred ca ar fi venit, totuși, Gabi cu Bianca la munte, i-ar fi deranjat pe copii', a mai transmis Claudia pentru sursa citată.

Claudia Pătrășcanu: „Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească”

Claudia Pătrășcanu își dorește ca divorțul să fie finalizat cât mai repede pentru ca Gabi Bădălău să fie fericit cu cine își dorește. Vedeta vrea să se ocupe în continuare de creșterea copiilor, care sunt cei mai importanți în acest moment.

‘Dacă vor să se căsătorească să se căsătorească, dar întâi trebuie să divorțeze. Poate acum vine cu demnitate şi bărbăţie în faţa domnilor judecători şi spune: „vreau să termin acest divorţ mai repede, sunt un om asumat, iubesc, vreau să mă căsătoresc'. Cum a spus şi el şi mi-a confirmat că Bianca îi va fi viitoare soţie. Trebuie să se termine acest divorţ. Mai departe, îmi voi vedea eu de creşterea copiilor cum mi-am văzut şi până acum căci ei sunt importanţi.’, a spus Claudia Pătrășcanu în urmă cu ceva timp.

Claudia Pătrășcanu: „Copiii mei vor sta la masă lângă Bianca'

Claudia Pătrășcanu susține că nu are ce să-i reproșeze Biancăi Drăgușanu. A subliniat că nu ea a despărțit-o de Gabi Bădălău și că e o femeie frumoasă. Claudia nu exclude ca, la un moment dat, copiii să stea la aceeași masă cu actuala parteneră a tatălui lor și cu fetița ei.

‘Nu m-a despărțit Bianca de Gabi. E o femeie frumoasă, nu am ce să zic.

La un moment dat, copiii mei vor sta la masă lângă Bianca, probabil că o să o cunoască pe cea mică. Eu întotdeauna am fost un om cerebral și un om deschis la lucrurile acestea.

Gabi știe, pentru că… chiar în momentul în care el avea o relație din căsnicie, de aceea mi-am și dorit divorțul, ca el să poată fi fericit cu cine vrea. Vreau doar să fiu liniștită și să se termine cu totul‘, a subliniat Claudia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton