Claudia Pătrășcanu, primul interviu după despărțirea de Gabi Bădălău. A făcut declarații neașteptate: ”Nu mă gândeam vreodată că o să divorțez”

 Oana Popoiag
.
Claudia Pătrășcanu divorțClaudia Pătrășcanu divorț

După ce la începutul lui august Claudia Pătrășcanu anunța divorțul de Gabi Bădălău printr-un anunț șocant pe Facebook, artista a acordat abia acum primul interviul după divorț. Vedeta a dat detalii despre despărțire, a explicat în ce relații a rămas cu fostul soț și ce sentimente o încearcă.

Claudia Pătrășcanu a anunțat despărțirea de Gabi Bădălău pe Facebook, unde a făcut dezvăluiri șocante despre abuzurile la care a fost supusă în timpul căsniciei despre care toată lumea credea că e perfect.

Claudia Pătrașcu, detalii neașteptate despre divorț

La aproape două luni de la decizia de a divorța, Claudia Pătrășcanu, care s-a mutat între timp la Constanța cu cei doi copii ai cuplului, a venit cu primele detalii despre viața de după, într-un interviu acordat Antena Stars.

'Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor', a spus artista la Antena Stars.

În ciuda scandalului în care a degenerat vestea că artista divorțează de prosperul om de afaceri, Claudia a declarat că spear la un divorț civilizat.

Am simţit nevoia să stau doar eu cu mine. Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viaţa este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec porintr-un divorţ, pentru copii ar trebuie să meragă mână în mână şi să-şi unească forţele. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut', a menționat Claudia.

Mara Bănică, despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Mara Bănică a vorbit la Star Matinal despre ce ştie în cazul acestui divorţ.

„Vă spun eu tot! Omul a înşelat-o pe această Claudia. Este de treabă ea. A înşelat-o cu o femeie cunoscută drept „Prinţesa”. El a recunoscut această legătură. El în momentul ăsta regretă, ar vrea să se împace cu ea. Ea are nişte pretenţii fantastice. 15 mii pe lună, euro, un apartament luxos în care să încapă cu cei doi copii, bonă filipineză şi menajeră. El sărac nu este! Nu vi se pare exagerat 15 000 de euro pe lună? Pentru creşterea a doi copii mi se pare enorm de mult”, a spus Mara Bănică.

Foto: Instagram

Citește și:

Teo Trandafir și-a schimbat complet garderoba de când a slăbit 65 de kilograme. A dat rochiile largi pe blugii mulați!

Cum arată Gabo, fiul de 10 ani al Gabrielei Spanic, otrăvit când era bebeluş de asistenta actriței. „Este un dar de la Dumnezeu!'

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton