Claudia Pătrășcanu, pusă într-o situație dificilă de copii: „Sunt și mamă și tată. Fiul cel mare... ”

 Mirea Roxana
.

Claudia Pătrășcanu a trecut prin clipe grele în ultima perioadă din pricina lui Gabi Bădălău. Artista își dorește cu ardoare divorțul și ar fi sperat ca totul să se petreacă pe cale amiabilă. De asemenea, aceasta a dezvăluit că va face tot ce-i stă în putere ca să obțină custodia copiilor, pe care încearcă să-i facă să înțeleagă ce se întâmplă între ea și tatăl lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu a fost învitată în platoul emiisunii Vorbește Lumea și a vorbit deschis cu Lora și Cove despre situația tensionată pe care o traversează de când s-a hotărât să divorțeze de Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu s-a mutat la Constanța din momentul în care a luat decizia de a divorța. Vedeta locuiește în momentul de față la Agigea, împreună cu cei doi copii, de 4 și 6 ani, pe care îi are cu Gabi Bădălău.

bun-40bun-40

Artista spune că pe plan profesional totul este bine, însă își dorește ca acest divorț „complicat' să ia sfârșit.

Fac foarte bine, sunt în promovare cu noul meu single. De aproape un an și 8 luni locuiesc cu copilașii mei la Constanța. Ieșim la aerosoli, le place la aer curat. Încă traversez această perioadă, sunt în acest divorț complicat, avem înfățișări. Ne plimbăm prin sălile tribunalelor, totul are un început și un sfârșit. M-am înarmat cu răbdare, credință, la noi în țară funcționează mai greu', a povestit Claudia Pătrășcanu la Vorbește Lumea.

Citește și: Gabi Bădălău vrea să se împace cu Claudia Pătrășcanu? „E iubirea vieții mele'.Cum a reacționat solista

Citește și: Ce se întâmplă între Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, după ce a ajutat-o în scandalul cu Bădălău: „Nu pot eu să decid

Citește și: Artistul Dorin Ieșeanu a murit la 33 de ani, de COVID-19.Era căsătorit și avea un băiețel

Citește și: Acrobatul Alex Erlich a murit, deși își revenise spectaculos, după accident.Ce au descoperit medicii legiști

Claudia Pătrășcanu: „Mi-am dorit un divorț amiabil'

Claudia Pătrășcanu a povestit că și-a dorit să divorțeze de Gabi Bădălău pe cale amiabilă. Artista a vrut să existe o comunicare între ea și tatăl copiilor ei, însă „nu s-a vrut'.

„Eu mi-am dorit acest divorț amiabil și să rămânem părinți minunați pentru copiii noștri. Când ajungi într-o instanță lucrurile ajung urâte de tot. Ai nevoie de probe, să demonstrezi, se ajunge destul de departe. Și noi am ajuns acolo. Culmea nu am nimic să îmi reproșez pentru că am insistat să fie bine, pe o comunicare între noi doi. Nu s-a vrut și când nu este colaborarea aceea între două persoane nu se poate. Mai bine să crească în liniște copiii. Mai bine pui punct unei căsnicii toxice, eu sunt foarte deschisă la minte. Sunt situații când soții rămân în relații bune', a mai povestiti Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: „Sunt și mamă și tată'

Claudia Pătrășcanu este conștientă de faptul că cei mici au nevoie să vadă că părinții lor sunt fericiți. De asemenea, aceasta nu vrea să țină adevărul la distanță de copii și i-a spus deja fiului cel mare care este situația.

Copiii au nevoie să vadă doi părinți fericiți. Vor înțelege despărțirea, copilului mare de 6 ani i-am spus deja, a început să pună întrebări. Nu poți crește copiii în minciună. Copilul mare își amintește lucruri din urmă cu câțiva ani. Cel mic de 4 ani știe doar că asta e casa noastră, din Agigea. Cel mare m-a întrebat dacă sunt și mamă și tată. Și înainte în căsătorie tot eu îi creșteam, eram singură. Mi-am dorit foarte mult acești copii. Nu îmi place să îi mint, de aceea nu am putut duce nici căsnicia mai departe, pentru mine minciuna nu poate exista. Mai degrabă suport un adevăr dur', a povestit Claudia Pătrășcanu la Vorbește Lumea.

Claudia Pătrășcanu, destre relațiile lui Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a mai declarat că nu este deranjată de relațiile lui Gabi Bădălău, doar că și-ar dori ca acesta să nu se mai expună atât de mult. Artista ar vrea ca afaceristul să fie mai rezervat pentru că cei care vor fi afectați la un moment dat vor fi copiii.

„Ar trebui să fie o intimitate a omului, să fii puțin mai rezervat, să nu te expui așa cu totul, mai ales în situația asta în care suntem noi și sunt și copiii. Cei care vor fi afectați la un moment dat sunt cei mici. Eu muncesc cel mai mult la educația lor.

Nu vreau să crească cu ură. Oricare ar fi, nu știu, cu siguranță, există o durere în suflet și chiar și adevărul acesta care doare uneori, să știe să crească cu el, să supraviețuiească și cu binele și răul. Asta este viața. Vreau să-i pregătesc pentru viață, pentru societate și să știe cum să depășească fiecare moment', a mai declarat Claudia Pătrășcanu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton