Claudia Pătrășcanu, amenințată de Gabi Bădălău. Artista face dezvăluiri neașteptate despre familia soțului: ”Bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii”

 Stamen Diana
.

Claudia Pătrășcanu tună și fulgeră. Vedeta nu vrea să mai tacă sub nicio formă și face dezvăluiri șocante despre familia soțului ei. Claudia Pătrășcanu a mărturisit că este amenințată de Gabi Bădălău.

Divorțul Claudiei Pătrășcanu de Gabi Bădălău este departe de a ajunge la final. Artista susține că este amenințată de tatăl copiilor ei și că acesta o intimidează spunând că instanța va fi de partea lui.

Claudia Pătrășcanu a vrut să divorțeze pe cale amiabilă, însă Gabi Bădălău nu a fost de acord cu așa ceva. Afaceristul speră că cei doi băieți îi vor fi încredintați lui.

'Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor ei și de ce vreau instanță. Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri. Tatăl lor este cel care a decis că își dorește ca divorțul nostru să aibă loc prin instanță.

De fiecare dată când ajunge prin cluburi sau prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse 'doamne' îmi trimite mesaje de amenințare sau intimidare. Îmi spune că instanța va decide în favoarea lui. Mă întreb și eu, cum probabil vă întrebați și mulți dintr voi cei care citiți aceste rânduri acum… Cum știe el deja ce va decide instanța?', a scris Claudia Pătrășcanu pe una dintre rețelele de socializare.

Vedeta face declarații șocante și despre soacra ei. Se pare că mama lui Gabi Bădălău nu și-a mai văzut nepoții de 10 luni, de când fiul ei s-a despărțit de vedetă. Claudia Patrășcanu a povestit că fosta ei soacră îi dă mesaje lui Gabi Bădălău și îi spune să își neglijeze cei doi băieți.

Claudia Pătrășcanu spune că este amenințată de Gabi Bădălău atunci când acesta se află alături de alte domnișoare.

'Pentru toți cititorii mei care sunt deranjați că-mi expun problemele de familie pe rețelele de socializare și media, rog iertare. Nu mi-aș fi dorit să o fac, dar voi dezăluit tot timpul tot pentru protecția mea și a copiilor mei de influența și amenințările tătălui lor.

Pentru soțul meu și familia lui, cale amiabilă înseamnă să tac și să renunț la copiii mei. Niciodată! Precizez că bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni de zile. N-au fost niciun fel de sprijin pentru noi, ba din contră. Au ajuns câteva probe la mine în care bunica, mama soțului meu, îi scria să nu vină cu nimic la copii decât cu o jucărie de la benzinărie. În continuare vă spun că nu am așteptări de la nimeni. Mi-am achiziționat singura o mașină, m-am mutat singură înapoi în București, am făcut singură demersurile ca și copiii să urmeze o grădiniță, mă ocup singură de activitățile pentru vârsta lor.

Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nicio cheltuială pentru copiii lui. Ca urmare, el să renunțe la statutul de tatăl lor. Sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme Bădălău. Vor avea și mamă și tată în Claudia Pătrășcanu și atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentară', a mai scris vedeta pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Cu cine ar fi înlocuit-o Gabi Bădălău pe Claudia Pătrășcanu.Și-ar fi dus noua iubită în vacanță

FOTO: Facebook, Instagram

Claudia-Pătrășcanu-Gabi-Bădălău-și-cei-doi-copiiClaudia-Pătrășcanu-Gabi-Bădălău-și-cei-doi-copii
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton