Ciprian Marica rupe tăcerea și vorbește despre escapada amoroasă de la hotel, cu Ana Muntean: "Mi-am asumat, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu"

 Cica Cristina
.

Ciprian Marica dă cărțile pe față după 4 luni de la publicarea filmării compromițătoare din hotelul din Cluj! Fotbalistul a vorbit și despre relația cu mama copiilor săi în acest moment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ciprian Marica, în vârstă de 34 de ani, fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, s-a aflat în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare cu el a fost făcută publică. Site-ul ziardecluj.ro a publicat un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz. Și pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, s-a aflat că cele două cupluri aveau o relație de prietenie…

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei:„A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Ciprian Marica a decis să rupă tăcerea și să vorbească despre situația stânjenitoare în care a fost pus. Sportivul a ținut să precizeze că nu-i dorește nimănui să treacă prin astfel de momente, însă și-a asumat greșeala, menționând că a avut de învățat de pe urma acestui episod!

Citește și: Alin Oprea, primele detalii despre aventura extraconjugală! I-a destăinuit soției de la început că are o amantă:„Relația mea era una discretă, dar nu secretă…'

Ciprian Marica: „Am înțeles și am învățat din acest lucru”

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru”, a spus Ciprian Marica la GSP, în emisiunea lui Ovidiu Ioanitoaia.

Totodată, fostul fotbalist a precizat că familia sa a reușit să treacă peste acest moment, și-a asumat greșeala, iar acum merge mai departe.

„Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea. Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!' , a mai completat el.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou. Vedeta face primele declarații despre motivul pentru care l-a părăsit pe afacerist:'Nu intenționez să mă mai reîntorc'

Deși nu este căsătorit cu acte, Ciprian Marica are doi copii cu iubita lui, Ioana Marcu – Ethan Ioan, acum în vârstă de doi ani, și Albert Andrei, în vârstă de patru ani. Iar asta a contat mult, cu siguranță, în înclinarea balanței, atunci când Ioana a decis să-i treacă cu vederea infidelitatea.

Chiar dacă mama copiilor săi nu l-a părăsit după ce s-a aflat tot incidentul, au existat zvonuri conform cărora Ciprian și Ioana s-ar fi certat puternic după acel episod. Un rol important în împăcarea cuplului l-ar fi avut Cristian Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, și Adelina, soția lui, care sunt nașii băieților lui Ciprian și ai Ioanei.

Citește și: Fostul prezentator TV Emanuel Isopescu a murit:„A fost un altruist, un ziarist excelent'

Ciprian-Marica-1Ciprian-Marica-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton