Cine sunt vedetele din România cu cel mai frumos zâmbet

 Oana Popoiag
.
[gallery ids="2400233,2400235,2400234,2400237,2400236,2400490"]

 

Andreea Ibacka și Albertina Ionescu, alături de o serie de bloggeri cunoscuți, au luat parte la un garden party găzduit în curtea unei clinici dentare. Alege din galeria foto vedeta cu cel mai frumos zâmbet.

Un zâmbet ireproșabil este cartea de vizită perfectă în orice domeniu, însă pentru vedetele din showbiz este extrem de important. Și mai ales pentru Andreea Ibacka, care având acasă un soț atât de amuzant precum Cabral, are 1000 de motive să zâmbească zilnic. La garden party-ul de lansare al primei clinici dentare digitalizate din România, Andreea a avut un motiv în plus să fie fericită: vacanța pe care urma să o petreacă în Italia.

Și Albertina Ionescu urmează să plece în vacanță în Italia vara aceasta, dar la petrecerea în grădină organizată de Dent Estet chiar înainte de minivacanța de 1 iunie și Rusalii, se prăgătea pentru un weekend prelungit de….muncă. Motiv pentru care vedeta TVR a și postat ulterior pe Instagram o fotografie de la lucru, cu hashtag-ul '#cândtoțiprieteniisuntlamare!!!'.

Bloggerii prezenți la eveniment, precum Sânziana Negru și Cosmin Tudoran, nu au ratat ocazia de a face cunoștință cu noțiuni precum SPA la dentist sau transformări digitale ale zâmbetului 'on spot'. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton