Cine sunt nașii de botez ai fetiței Elenei Udrea. Eva Maria va fi creștinată azi: ”Iubirea de mamă...”

 Stamen Diana
.

Astăzi, 20 septembrie, Elena Udrea și Adrian Alexandrov o vor creștina pe micuța Eva Maria. Mulți s-au întrebat cine sunt nașii, pentru că se zvonea că Traian Băsescu va fi cel care o va boteza pe fetiță.

După o perioadă foarte grea din viața ei, Elena Udrea este acum cu zâmbetul pe buze. S-a întors în România, iar acum este alături de familia ei. Fetița vedetei va fi creștinată astăzi, iar emoțiile sunt foarte mari. Nașii micuței Eva Maria nu sunt persoane publice, ci sunt niște prieteni vechi de-ai cuplului.

„M-am pregătit mai mult spiritual. Am stat ieri toată ziua cu ea. Am filmat-o. Am vrut să am amintiri cu fetița înainte să împlinească un an. Iubirea de mamă vine din altă parte, e o iubire dată de Dumnezeu. Încerc să-mi aduc aminte ce făceam anul trecut pe vremea asta. Ea s-a născut la ora 2, ora României, şi vreau să fim împreună la acea oră. Sunt categoric fericită. Zice mama de câteva luni, merge de două luni. Naşii sunt prieteni vechi, nu sunt persoane cunoscute', a declarat Elena Udrea.

Adrian Alexandrov și Elena Udrea au ales să o boteze pe fiica lor astăzi, pentru că tot astăzi este ziua de naștere a micuței. Eva Maria împlinește un an, iar ea s-a născut în Costa Rica.

La ora 15:00, la Mănăstirea Caşin, Eva Maria va fi creştinată, iar după ce vor pleca de la biserică, Elena Udrea și Adrian Alexandrov vor petrece alături de nași și invitați la un restaurant de lux din București.

FOTO: Facebook

Adrian Alexandrov și Eva MariaAdrian Alexandrov și Eva Maria

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton