Cine este Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!”. În ce emisiuni a mai apărut

 Mirea Roxana
.

Cine este Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!'. Viviana Sposub este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities', care o inlocuiește pe Olga Verbițchi. Viviana este deja familiarizată cu televiziunea pentru că a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1 și a fost co-prezentatoare la Vorbește Lumea. În plus, ea a participat și la „Ferma', de la Pro TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine este Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!'. Viana Sposub este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities'. Aceasta o înlocuiește pe Olga Verbițchi, care a fost descalificată din competiția de la Kanal D. Viviana, în vârstă de 24 de ani, s-a născut în Botoșani și a fost dintotdeauna pasionată de muzică și de luminile reflectoarelor. Ea a studiat timp de 12 ani pian și canto.

v1-5v1-5

Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!' a terminat Liceul de Artă Ștefan Luchian ca șefă de promoție și apoi a fost studentă la București, la  Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. După ce a absolvit Intact Media Academy a fost cooptată în echipa Observatorului.

Citește și: Olga Verbițchi, dată afară de la „Bravo, ai stil!'. Primele declarații:„A fost o cădere emoțională'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, decor impresionant la cununia civilă.Au defilat pe un podium de 10 metri, din oglindă

Citește și: Roxana Ghiță, adevărul despre partidele de amor de la Survivor:„Nu m-a deranjat modul în care s-a dat la mine'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, dansul mirilor pe melodia unui artist român:„Așa au dorit…'

Cine este Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!'

Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!', nu este străină de lumea televiziunii. Aceasta a avut mai multe apariții pe sticlă, de-a lungul timpului. În trecut, Viviana Sposub a prezentat rubrica meteo la Antena 1, apoi a fost coprezentatoare la „Vorbește lumea' de la PRO TV și a participat la emisiunea „Ferma', tot de la Pro TV.

Ei bine, în cadrul emisiunii „Ferma', Viviana Sposub l-a întâlnit pe George Burcea și s-au îndrăgostit unul de celălalt. La un moment dat, s-a zvonit că cei doi s-au despărțiți, după ce, într-o zi, de pe contul de socializare al Vivianei au dispărut toate pozele cu iubitul ei. Ulterior, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a postat o fotografie în care el și Viviana apăreau îmbrățișați într-un club de fițe, la o petrecere.

Drept urmate, s-a speculat că s-au împăcat, însă noua concurentă de la „Bravo, ai stil!' păstrează în continuare discreția întrucât, în ultima perioadă, ea nu a mai publicat fotografii cu George Burcea. Însă, dacă ne luam după imaginile publicate de actor, Viviana Sposub și George Burcea trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste.

Ce ținută a avut Viviana la „Bravo, ai stil!'

Cine este Viviana Sposub de la „Bravo, ai stil!'. Viviana Sposub a intrat în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities' încrezătoare, dar și foarte emoționată. Aceasta a venit îmbrăcată în emisiune într-o rochie roșie, la care a asortat o pereche de pantofi cu toc. Viviana a spus că a vrut să vină în fața juraților așa cum obișnuiește să se îmbrace de obicei atunci când apare la televizor, însă dorește să evolueze din punct de vedere stilistic la „Bravo, ai stil! Celebrities'.

„De abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu.

Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la tv. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic. Cu siguranță se va vedea o diferență față de Viviana din următoarele săptămâni', a declarat Viviana Sposub, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton