Cine este Vera Miron de la Survivor. E divorțată și își crește singură copilul

 Cica Cristina
.

Cine este Vera Miron de la Survivor? Vera Miron este noua concurentă care s-a alăturat echipei Războinicilor. Bruneta este prietenă cu fosta concurentă de la Faimoși, gimnasta Ana Porgras. Iată câteva detalii din viața tinerei în vârstă de 34 de ani: e divorțată și își crește singură copilul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Vera Miron de la Survivor? Tânăra care abia a intrat în echipa albastră a reușit deja să aducă puncte valoroase, care au dus la victoria Războinicilor după primul joc al săptămânii, pentru recompensă.

Vera susține că este pregătită să facă față tuturor provocărilor din jungla din Republica Dominica și să arate că este o adevărată supraviețuitoare.

Vera-Miron-Survivor-1Vera-Miron-Survivor-1

Cine este Vera Miron de la Survivor

Vera Miron are 34 de ani și este din Brașov. Războinica este prietenă cu Ana Porgras, Faimoasa care a părăsit de o săptămână competiția sportivă. Astfel, cele două nu vor mai avea ocazia să se întâlnească pe traseu.

Vera este antrenor de fitness în prezent și s-a apucat de sport după ce a devenit mamă și a slăbit 30 de kilograme într-un an. Războinica este cunoscută în mediul artistic din România ca fiind antrenoarea vedetelor.

Înainte de deveni antrenor de fitness, Vera de la Survivor a fost colaboratoare la Teatrul Național din București. Ea avea un bar în incinta teatrului, împreună cu fostul ei soț.

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor.Irisha a locuit în Miami

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor.A fost asistentă TV

Vera Miron de la Survivor își crește singură copilul

Vera Miron are un băiețel, în vârstă de 7 ani, pe nume Lucas. Noua concurentă își crește singură copilul, după ce a divorțat de tatăl micuțului. Cât timp se află în competiție, băiețelul este în grija mamei sale, în vârstă de 70 de ani.

Chiar fiul său a îndemnat-o să participe la Survivor și își așteaptă mama cu marele premiu acasă. Cei doi își doresc să-și cumpere o căsuță a lor, potrivit wowbiz.ro.

Vera Miron vrea să-și depășească limitele la Survivor

Vera Miron susține că este persoană sufletistă și empatică și vrea să își depășească orice limită la Survivor.

Este bine antrenată din punct de vedere sportiv și pregătită să aducă cât mai multe puncte pe traseu. De asemenea, se caracterizează ca fiind o persoană directă, căreia îi place să le spună celorlalți în față exact ceea ce o deranjează.

Vrea să descopere jungla din Dominicană și cel mai mult dintre colegii de tabără îi simpatizează pe Starlin și Sindy. Despre cea din urmă, Vera este de părere că este o persoană sinceră.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton