Cine este soția lui Sorin Bontea. Câștigătorul de la Asia Express își ține partenera departe de lumina reflectoarelor. Cei doi sunt căsătoriți de 30 de ani

 Oana Popoiag
.

Numele lui Sorin Bontea este pe buzele tuturor acum, după ce a câștigat Asia Express alături de Răzvan Fodor. Celebrul bucătar este de multă vreme în lumina reflectoarelor, dar puțini știu că acesta are una dintre cele mai frumoase căsnicii din showbiz. Bontea e căsătorit de peste 25 de ani cu soția lui, a cărei identitate este învăluită în mister.

În plină pandemie, Sorin Bontea traversează poate cea mai glorioasă perioadă din viața sa. Deja faimos ca Chef, acum pupularitatea sa a atins cote uriașe, după a câștigat, împreună cu Răzvan Fodor, Asia Express.
Nu multă lume știe că bucătarul care a cucerit publicul cu umorul său nebun duce o viață de familie exemplară, iar căsnicia lui este probabil în top trei cele mai reușite din showbiz.

Cum și-a cunoscut Sorin Bontea soția. Era în anul Revoluției

Pe cât de faimos este Sorin Bontea, pe atât de discretă este soția sa, care nu apare niciodată în public alături de el și evită cât poate lumina reflectoarelor. Atât de mult o evită, de fapt, încât singura fotografie care a apărut în spațiul public cu cei doi este cea din ziua nunții, din 1994. Cei doi sunt căsătoriți de peste 25 de ani și au împreună doi copii, Miruna și Iulian.


'Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească, a spus Sorin Bontea într-una din rarele intervenții despre soția sa.

Într-un interviu acordat Unica, chef-ul a povestit că și soția lui gătește foarte bine. 'De cele mai multe ori gătește soția, și o face extrem de bine, preparatele ei sunt de nota 10. Am și eu un chef în bucătărie!', a afirmat el.

Ce a făcut Sorin Bontea, imediat după ce a câștigat Asia Express. A fost fotografiat într-o ipostază care spune totul despre competițieCe a făcut Sorin Bontea, imediat după ce a câștigat Asia Express. A fost fotografiat într-o ipostază care spune totul despre competiție

Foto: Instagram, captură video Antena Stars

Citește și: Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express: „Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton