Cine este și cum arată mama Anei Baniciu. A fost căsătorită cu Mircea Baniciu timp de 4 ani

 Mirea Roxana
.

Talentul în familia Baniciu este la el acasă. Chiar dacă pe tatăl Anei Baniciu, Mircea, îl cunoaște o țară întreagă, nu același lucru s-ar putea spune despre mama acesteia. Misterul a fost elucidat chiar de concurenta de la „Te cunosc de undeva', care le-a arătat fanilor de unde a moștenit frumusețea răpitoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu se bucură de admirația multor oameni. Concurenta de la „Te cunosc de undeva' nu a vrut să trăiască în umbra succesului tatălui ei, Mircea Baniciu, și a vrut să-și clădească propriul nume. În prezent, fanii o pot urmări și în competiția transformărilor de pe Antena 1, unde participă alături de buna ei prietenă, Raluka.

Nimeni nu poate contesta faptul că Ana Baniciu este foarte talentată. A și avut de la cine să moștenească toate atuurile pe care le posedă. Cum am spus anterior, tatăl ei este celebrul cântăreț Mircea Baniciu, iare mama sa este actrița Diana Gheorghian. Chiar dacă Ana și Mircea Baniciu nu se feresc să fie mediatizați, în ceea ce o privește pe Diana Gheorghian lucrurile stau altfel. Aceasta este o fire rezervată, căreia nu-i place să fie expusă, potrivit Spynews.ro.

bjerbjer

În urmă cu câteva luni, Ana Baniciu a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare alături de mama ei, iar asemănarea dintre cele două este izbitoare.

Cine este Ana Baniciu

Ana Baniciu s-a născut la 28 ianuarie 1993, la Bucureşti, si este fiica lui Mircea Baniciu si a actriței Diana Gheorghian. A devenit cunoscută odată cu formația Lala Band și din serialul ‘Pariu cu viața’. Ana Baniciu a absolvit Colegiul German Goethe, apoi a urmat Facultatea de Științe Politice.

Ana Baniciu a mai absolvit Şcoala de Muzică numărul 1 din Bucureşti, secţia pian, şi Şcoala de Televiziune şi Film.

Citește și: Formează un cuplu sau nu? Ana Baniciu și Cătălin Cazacu, primele declarații despre vacanța din Dubai:”Nu ne-am mai distrat așa de mult!”

Citește și: Raluka și Ana Baniciu sunt mai ceva ca două surori:„N-am reușit încă să mă cert cu Ana' / EXCLUSIV

Citește și: Adela Popescu a ales trei nume pentru băiețelul lor:„Trebuie să fie și soțul de acord'

Citește și: Raluca Pastramă, primele declarații despre viața de femeie singură, după divorțul de Pepe:„Sunt încă tânără'

' … evident că mă mândresc de câte ori am ocazia cu părinţii pe care îi am şi cu faptul că m-am născut sub o stea norocoasă, zic eu. Relaţia cu părinţii mei este, în primul rând, una de prietenie, ei mi-au fost şi îmi sunt necondiţionat alături şi îmi doresc să-i fac la rândul meu mândri‘, declara Ana Baniciu intr-un interviu.

Ana Baiciu s-a lansat în muzică, iar cele mai cunoscute piese ale sale sunt „Iubire sau Război’,„CSF, N-ai CSF’ sau „N-a fost să fie'.

Ana Baniciu și Raluka au câștigat Asia Express

Raluka și Ana Baniciu au câștigat Asia Express sezonul 1. Cele două concurente s-au luptat din greu pentru premiul de 30.000 de euro.

Am reuşit să ajungem primele, voi vă imaginaţi că noi am ajuns primele? Noi am câştigat „Asia Express’. E o fericire pe care nu pot să o exprim. Să mă gândesc că am câştigat, că noi suntem pe locul 1, adică am câştigat‘, a spus Raluka, după ce a câştigat „Asia Express'.

Banii obținuți au fost cheltuiți la un an de la primirea premiului. De altfel, Raluka a și mărturisit.

„Cum era să mai avem după un an de zile banii din Asia Express? Păi ce fel de femei suntem noi? Ce crezi? Noi mai facem bani şi din alte lucruri, cum ar fi… din muzică!’, a mărturisit Raluka la Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton