Cu ce se ocupă Alex Bodi, iubitul Biancăi Drăgușanu. Are o situație financiară extrem de bună

 Stamen Diana
.

De câteva luni bune, Bianca Drăgușanu și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat care este exact pe placul ei. Alex Bodi este un om de afaceri și tată a două fetițe din relații anterioare. Vedeta este răsfățată de iubitul ei tot timpul.

Vacanțe scumpe, mașini de lux, haine de mii de euro asta vedem la Alex Bodi, actualul iubit al Biancăi Drăgușanu. Probabil mulți s-au întrebat cu ce se ocupă bărbatul și cum reușește să facă atâția bani.

Am crede că așa ceva există doar în filme, însă asta este realitatea pe care o trăiește Alex Bodi. Bianca Drăgușanu este mândră de iubitul ei, pentru că acesta muncește foarte mult, așa cum face și ea. Alex Bodi este un afacerist care s-a născut în România, iar norocul i-a surâs și a știut să profite la maximum de el. Iubitul Biancăi Drăgușanu este mâna dreaptă a şefului său, un milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa.

Alex Bodi face parte dintr-o companie cu sediul la Stuttgart, poartă numele de Karatbars, specializată în vânzarea de aur. Cei care cumpără de la Karatbars intră apoi într-un sistem piramidal, fiind răsplătiţi cu puncte în funcţie de aurul pe care îl vând mai departe.

KaratBars este o reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute. Oferă micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Preţul este substanţial peste cotaţia oficială, cu aproximativ 30 de procente, însă nu departe de nivelul la care poate fi găsit pe piaţa liberă. Cardul le este emis afiliaţilor pentru o taxă de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor în căutarea unui card „care se alimentează singur', este explicat sistemul pe site-urile specializate.

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu și Alex BodiBianca Drăgușanu și Alex Bodi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton