Cine este Roxana Nemeș, concurenta de la Bravo, ai stil! În trecut, artista a cochetat cu modellingul

 Stamen Diana
.

Roxana Nemeș este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și își dorește să-i impresioneze pe jurați cu ținutele ei. Cum a fost primită vedeta în emisiune de colegele ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Surprize, surprize! Roxana Nemeș este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities și cine ar fi crezut că ea va intra în această competiție. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția în culise.

'O noua provocare! ♥️🔥🔥🔥 Sper ca sunteti cu ochii pe noi! Va promitem multe editii pe cat de frumoase, pe atat de interesante! Abia astept sa aud parerile voastre!', a fost mesajul Roxanei.

Concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities au o nouă colegă, pe Roxana Nemeș. Artista a pășit la prima ei defilare în pași de dans, iar cei trei jurați au fost încântați de apariția ei.

Citește și: Roxana Nemeş a fost cerută de nevastă în centrul Bucureştiului:„Sunt în extaz!' / Primele imagini de la faţa locului

Cine-e-Roxana-Nemeș-de-la-Bravo-ai-stil-3Cine-e-Roxana-Nemeș-de-la-Bravo-ai-stil-3

Cine este Roxana Nemeș, noua concurentă de la Bravo, ai stil!

Pentru cine nu știe, Roxana Nemeș de la Bravo, ai stil! este din Târgu Mureș și are 31 de ani. Artista a început să cânte de la grădiniță, iar la vârsta de 8 ani a fost aleasă să cânte în corul școlii.

Înainte să se lanseze în muzică, Roxana Nemeș a cochetat cu modellingul și a urmat cursurile scolii de modelling Costin Marculescu'.

Roxana Nemeș de la Bravo, ai stil! a debutat în showbiz-ul românesc prin apariția ei la rubrica Fata de la pagina 3'. Vedeta și-a câștigat banii lucrând ca hostess, PR la un club de noapte, dar și colaborând cu numeroase agenții de modelling.

Citește și: Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, ceartă la cuțite: „Mai așteaptă tu mult și bine, că o să te ia…”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton