Cine este Raluca Purice, de la ”Mireasa”. Tânăra de 21 de ani are o singură pretenție de la bărbatul care îi va cuceri inima

 Oana Popoiag
.

La doar 21 de ani, Raluca Purice de la 'Mireasa' are planuri cât se poate de serioase în ceea ce privește viața personală. Tânăra, o fire liniștită și plăcută, speră ca la show-ul matrimonial de la Antena 1 să-și găsească jumătatea, de la care are o singură așteptare: să o înțeleagă și să o susțină în orice.

Concurentele de la 'Mireasa' au venit cu planuri serioase la emisiune, scopul lor fiind acela de a găsi bărbatul care le va face fericite pe viață. La doar 21 de ani, o vârstă la care alte fete visează mai degrabă la genți și distracție, Raluca Purice speră ca emisiunea 'Mireasa' să o ajute să se așeze la casa ei.

Cine e Raluca Purice de la 'Mireasa'. Are 21 de ani și vrea să se așeze la casa ei

Raluca Purice de la 'Mireasa' este din București și a terminat cursurile unei școli de cosmetică, domeniu pe care îl iubește și în care își dorește să construiască o carieră. Blondina se declară o fire liniștită, ce se face ușor plăcută de cei din jur.

Dorința cea mare a Ralucăi este ca, prin intermediul 'Mireasa' să-și găsească sufletul-pereche, cu care să întemeieze o familie și care să o înteleagă și să o susțină întru totul.

Foto: Antena 1

Citește și: Cine este Andra Nicolin, concurenta de la „Mireasa”. Este pasionată de gastronomie și vrea să-și deschidă un restaurant/ GALERIE FOTO

Nu rata nici: Cine este Ella Stoleriu de la Mireasa și de ce s-a înscris la show-ul de la Antena 1. La ce emisiune a mai participat, în trecut / GALERIE FOTO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton