Cine este Raisa Chiribuță de la Românii au Talent. A primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu

 Mirea Roxana
.

Cine este Raisa Chiribuță de la Românii au talent care a primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu? Raisa Chiribuță de la Românii au talent are 11 ani și este din Craiova. Atunci când era mai mică, îi mărturisea mamei sale că vrea să câștige concursul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raisa Chiribuță de la Românii au talent i-a uimit pe jurați cu talentul său. Fetița și-a depășit emoțiile și a venit în emisiune pentru a-și arăta pasiunea pentru balet și gimnastică. Raisa Chiribuță a executat un număr de dans, iar grația și mișcările ei au impresionat pe toată lumea. Drept urmare,  Alexandra Dinu nu a mai stat pe gânduri și a apăsat butonul galben. Astfel, copila a devenit Goleden Buzz-ul ei.

Raisa-Chiributa-golden-buzz-Alexandra-Dinu-2-1Raisa-Chiributa-golden-buzz-Alexandra-Dinu-2-1

„Nu cred că am văzut ceva la fel de bun niciodată. Nu pot să-mi imaginez cum a fost posibil așa ceva. Astea sunt momentele pe care vrei să le trăiești la Românii au Talent. E un fenomen, e o nebunie.

M-a lăsat cu gura căscată, iar eu mi-am lăsat simțurile să acționeze și nu i-am mai lăsat pe niciunul din colegii mei să spună nimic. Ești fantastică, am adorat fiecare secundă', a declarat Alexandra Dinu.

În momentul în care a văzut că jurata a apăsat butorul auriu, Raisa a izbucnit în lacrimi de fericire și nu-i venea să creadă ce se întâmplă.

Citește și: Cine sunt dansatorii de la Art of Robots, care au primit Golden Buzz la Românii au Talent

Citește și: Florin Călinescu i-a făcut pe jurații Românii au Talent să plângă:”Mi-a explicat că în cimitir e doar o cruce pentru că…”

Citește și: Ce decizie a luat Aurel Pădureanu după ce Gigi Becali l-a trimis la cămin:„O să fiu cu cerșeală'

Citește și: Cine este Victor Răcariu, de la Șef Sub Acoperire.Are doar 32 de ani și e milionar

Cine este Raisa Chiribuță de la Românii au talent care a primit Golden Buzz

Cine este Raisa Chiribuță de la Românii au talent? Raisa Chiribuță de la Românii au talent are 11 ani și este din Craiova. Copila iubește enorm de mult să danseze, iar acest lucru se vede cu ochiul liber în mometul în care începe să performeze pe scenă. De asemenea, Raisa Chiribuță a venit la Românii au talent cu dorința de a ajunge în semifinală.

Visul i-a fost îndeplinit în momentul în care a primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu, iar Andra s-a întrebat pe ce scene mari va ajunge Raisa Chiribuță, având în vedere că are un dar extraordinar.

Raisa Chiribuță de la Românii au talent: „Vreau să fiu coregraf'

Cine este Raisa Chiribuță de la Românii au talent? Raisa Chiribuță, cea care a primit Golden Buzz de la Alexandra Dinu, își dorește să devină coregraf și a afirmat că dansul a fost ca o terapie pentru ea, ajutând-o să treacă peste timiditate.

De asemenea, Raisa își dorea de mult timp să urce pe scena Românii au talent și chiar să și câștige, după cum ea mărturisește că îi spunea mamei ei.

„În această seară o să vă arăt latura mea necontrolată. Mi-au mai trecut emoțiile cât de cât, dar vreau să trecem la treabă. Dansul m-a ajutat să trec peste timiditatea pe care o am. Vreau să devin un coregraf.

Când eram mică îi spuneam mamei mele că vreau să câștig Românii au Talent. Mă simt foarte bine, nu mă așteptam', spune Raisa Chiribuță, concurenta de la „Românii au talent', care a primit golden buzz de la Alexandra Dinu.

Raisa Chiribuță i-a impresionat pe jurați

Alexandra Dinu i-a oferit butonul de Golden Buzz Raisei Chiribuță la Românii au talent. Numărul copilei a impresionat-o profunt pe aceasta și nu doar pe ea.

Andra deja își imagina cum fata va performa pe cele mai mari scene.

Noi am intrat în visul tău. Mă întreb cum a fost posibil. Mă întreb unde va trebui să mergem să plătim bilet să o vedem peste câțiva ani pe marile scene ale lumii', a afirmat Andra.

Lui Andi Moisescu i s-a confirmat din nou cât de talentați pot să fie copiii din țara noastră.

Asta e frumos în viață că și ce pare imposibil, uneori se poate. Ne-a lăsat fără glas, practic. Adevărul e că te lasă așa puțin pe gânduri, pur și simplu pleacă mâna singură pe butonul auriu. Și pe mine m-a surprins reacția Alexandrei, care a fost extrem de rapidă.

Dacă stau bine să mă gândesc la ce a făcut fata asta la vârsta ei, deci da, e de domeniul senzaționalului uneori. Anumiți copii sunt de domeniul senzaționalului, nu îți vine să crezi. Te uiți și zici, bă așa ceva nu există, dar există',  a declarat Andi Moisescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton