Cine este Nicoleta Pop de la Chefi la Cuțite. A fost în armată

 Mirea Roxana
.

Cine este Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite? Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite are 37 de ani, este din Brașov și are un atelier de broderie computerizată. Nicoleta Pop l-a impresionat pe chef Cătălin Scărlătescu, motiv pentru care i-a și oferit o tunică pentru a face parte din echipa lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite și-a dorit din suflet să facă parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, ceea ce s-a și întâmplat. Concurenta a spus, în audițiile emisiunii difuzate de Antena 1, că și-ar dori să lucreze alături de celebrul bucătar.

„Cheful meu preferat este cătălin Scărlătescu. Îi iubesc pe toți trei, dar sunt fan Scărlătescu. Cred că personalitatea lui se potrivește bine cu personalitatea mea. E foarte vulcanic în bucătărie și așa sunt și eu. Mi-am zis că dacă aș ajunge vreodată chef, ca el aș fi în bucătărie. Mi-ar plăcea foarte mult să lucrez alături de el, în bucătărie. Probabil, îmi place Scărlătescu și pentru că este singur și asta îmi dă așa o stare de a putea glumi și de a mă adresa altfel lui, în emisiune', a spus Nicoleta Pop, la Chefi la cuțite.

p1p1

Cine este Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite

Cine este Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite? Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite și-a trăit viața la intensitate maximă. A fost plecată mulți ani în străinătate, acolo unde l-a întâlnit pe soțul ei, de care a și divorțat la scurt timp după căsătorie.

Înainte să fiu antreprenor, am fost plecată 15 ani din țară. Am început cu Suedia, Italia, puțin în Bali, în Indonezia și în ultimii 9 ani, în Emirate. În Suedia m-am măritat, dar nu se pune. Aveam 18 ani, a durat puțin, un an de zile. După ce am divorțat, am plecat în Italia, unde locuia mama mea și lucra. Acolo am stat 4 ani de zile, după care m-am îndrăgostit și ultima iubire pe care am trăit-o în Italia m-a dus în Bali. Nu a durat mult relația', le-a povestit Nicoleta Pop celor trei jurați de la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Valentina Ioniță de la Chefi la cuțite.A lucrat pe vase de croazieră

Citește și: Cine este Alexandro Matias de la Chefi la Cuțite.E prieten cu Zanni

Citește și: Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite.Deține un restaurant

Citește și: Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite.Muncește de la 14 ani

Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite, a fost în armată

Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite s-a întors acasă după ce s-a încheiat relația și a primit o oportunitate uriașă. Concurenta a obținut un job de stewardesă pentru armată, în Emiratele Arabe Unite, unde a profesat timp de 9 ani, în perioada 2007-2016.

După Bali, m-am întors acasă. Astfel am găsit opțiunea de job ca stewardesă. Din noiembrie 2007, până în decembrie 2016 am stat în Emirate. Acolo am lucrat ca stewardesă pentru armată, stewardesă pe avionele militare.  

Pentru armată n-ar fi posibil undeva în lumea asta să fac ce am făcut acolo. Dar ei au legile lor proprii și nu îi deranjează nimeni cu nimic, puteau să angajeze civili. Așa puteam zbura într-o bază militară, aveam program de birou. Am fost recomandată de un bun prieten și m-a întrebat dacă aș fi interesată și am zis că este o oportunitate pe care nu aș fi putut să o refuz', a mai mărturisit Nicoleta Pop, în audițiile Chefi la cuțite.

Cătălina Pop a obțit 3 cuțite

Cine este Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite? Nicoleta Pop de la Chefi la cuțite l-a impresionat, în mod special, pe Cătălin Scărlătescu, lucru pe care l-au observat și colegii lui. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au ratat ocazia și s-au amuzat, spunând că poate vor bate clopote de nuntă și pentru colegul lor burlac.

Totuși, preparatul a fost gustat înainte ca Nicoleta Pop să își facă apariția în fața juraților. Ea a gătiti linguine cu creveți și zucchini și a obținut trei cuțite. Nicoleta Pop a ajuns direct în bootcamp, iar de acolo, în echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton