Cine este Minelli, solista care cântă hitul ”Mariola”. Viața neștiută a artistei: e căsătorită și are doi copii

 Oana Popoiag
.
Minelli MariolaMinelli Mariola

Orice ai fi făcut în ultimele luni, este imposibil să nu fi auzit refrenul 'Hola, yo me llamo Mariola'. Artista responsabilă de acest hit, Minelli, este un mister când vine vorba de viața personală. Iată amănunte surprinzătoare din viața privată a cântăreței care a cântat alături de Lora în celebra trupă din anii 2000, Wassabi.

În ultimele luni, hitul 'Mariola' a luat cu asalt topurile muzicale, iar Minelli a devenit una dintre cele mai cunoscute artiste. În ciuda acestui fapt, se știu foarte puține despre cântăreață. Până recent, mai nimeni nu știa numele ei real, Luisa Luca, și cu atât mai puține se știu despre viața sa personală.

Detalii surprinzătoare despre Minelli, artista care cântă hitul 'Mariola'

Minelli este cântăreață, compozitoare și textieră, iar hitul său, Mariola, a atins 8,5 milioane de vizualizări pe Youtube și a ajuns numărul 1 pe Shazam. 'Nu mi-a fost deloc ușor, am avut niște momente în viață când mă gândeam că nu o să mai fac muzică vreodată', a declarat artista, care a povestit totodată cum a ajuns să compună 'Mariola': 'Aveam avion dimineața la 7, nu îmi făcusem bagajul, era vreo 12 noaptea, eram pe lângă studio și chiar atunci am primit mesaj de la Quick. Întreba dacă vrea cineva să vină să lucreze la vreo piesă. Am ascultat mai multe instrumentale – mi-a atras atenția ceva care avea un fluier. Mi-a plăcut linia melodică, mi-a rămas în cap. La un moment dat, am zis DIN SENIN „ola, yo me llamo Mariola'. Și asta a fost.'

Deși despre cariera lui Minelli se știu deja foarte multe lucruri, viața artistei care a cântat alături de Lora în trupa Wassabi este învăluită în mister. Dacă faci parte dintre cei care credeau, ca majoritatea, că Luisa este o fată abia ieșită din adolescență, iată că vedeta nu doar că este căsătorită, dar are și doi copii. Cu o viață de familie atât de împlinită, nu e de mirare că Minelli a ajuns numărul 1.

Foto: PR, Instagram, Libertatea

Citește și:

Angelina Jolie și Keanu Reeves, noul cuplu de la Hollywood? „Nu a mai fost atât de entuziasmată de un bărbat…'

Ramona Olaru a divorțat la notar. Asistenta TV a semnat actele: 'A făcut totul pentru a-și salva căsnicia'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton