Cine este Lorena Corbu de la Mireasa. Nu e prima dată când participă la un show matrimonial

 Stamen Diana
.

Mare a fost surpriza pentru fanii Mireasa când au văzut-o pe Lorena Corbu din nou la TV, însă mulți nu au recunoscut-o și s-au întrebat cine este blonda plină de tatuaje. Schimbarea concurentei este colosală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lorena Corbu este noua concurentă de la Mireasa, emisiunea de la Antena 1 prezentată de Simona Gherghe. Tânăra are 23 de ani și nu este străină de acest timp de emisiuni. Lorena a mai participat în urmă cu câțiva ani la emisiunea 'Mireasă pentru fiul meu' și a fost prima concurentă care a format un cuplu.

Citește și: Cleopatra Stratan este însărcinată? Imaginea controversată postată de Edward Sanda a stârnit un val de comentarii: „Aveți ceva să ne spuneți?'

Acum, tânăra este complet transformată și mulți abia au mai recunoscut-o. Lorena Corbu este blondă, plină de tatuaje și cine ar fi crezut că se va înscrie la Mireasa, din nou. Tânăra a participat în sezonul șase al emisiunii 'Mireasă pentru fiul meu', iar atunci avea doar 19 ani și căuta un bărbat care să o înțeleagă.

Blondă, tunsă scurt și plină de tatuaje Lorena Maria Corbu este de nerecunoscut. Concurenta a fost propusă spre eliminare încă din prima ediție a emisiunii, mamele băieților din competiție nu au plăcut-o prea mult.

Citește și: Simona Gherghe revine în televiziune! Va prezenta emisiunea Mireasa, la Antena 1

Lorena-Corbu-mireasa-1Lorena-Corbu-mireasa-1

Citește și: Răzvan Simion, mesaj cu subînțeles pentru Lidia Buble, după despărțire? „Tot mai tăcut și singur în lumea mea pustie'

Cine este Lorena Corbu de la Mireasa

Dacă nu știți deja cine este Lorena Corbu de la Mireasa, show-ul matrimonial de la Antena 1, vă spune noi. Concurenta are 23 de ani și este din Lugoj. Lorena s-a înscris la emisiune pentru a găsit un bărbat inteligent, vulcanic şi puţin mai mare ca ea.

Citește și: George Burcea și Viviana Sposub, sărut pasional la Ferma. Imaginile care vor stârni mari controverse

Ultima relație a concurentei s-a încheiat din cauza mamei iubitului ei, care a intervenit între cei doi. Lorena Corbu a stat în casa Mireasa pentru fiul meu timp de patru luni.

'Am 23 de ani și sunt din Lugoj. Sunt antrenor de fitness și sunt vegană de 11 ani. (…) Am venit să-mi caut sufletul pereche. Vreau un băiat inteligent, vulcanic și plin de umor. Am participat la sezonul 6 de la Mireasă pentru fiul meu. Am stat patru luni și am avut două relații. Am 8 tatuaje și vreau să-mi mai fac. Sunt pasionată de tot ce înseamnă artă', a declarat concurentul.

Citește și: Raluca Munte de la Puterea Dragostei a făcut videochat. Au apărut imginile care o dau de gol

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton