Cine este Jamila, cel mai cunoscut food blogger din România

 Stamen Diana
.

Cine este Jamila, cel mai cunoscut food blogger din România? Mulți o cunosc deja, în special pasionații de gătit! Pasiunea ei pentru gătit a făcut-o să fie apreciată de multe gospodine, iar oamenii gătesc după rețelele ei postate pe contul său de YouTube. Astfel, Jamila este cel mai cunoscut food blogger din România.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Jamila, cel mai cunoscut food blogger din România? Pentru pasionații de gătit, Jamila nu mai are nevoie de prezentare, fiind invitată și la Chefi la Cuțite ca să în jurizeze pe cei trei chefi, în jocul pentru amuletă. Tânăra a reușit să cucerească Internetul cu rețetele sale pe care le postează pe YouTube.

Dar haideți să vă spunem mai multe despre ea și despre viața ei personală. Cine este Jamila, care a jurizat la Chefi la cuțite? Este căsătorită cu un bărbat de origine marocană și este mama a doi copii.

Cine-este-Jamila-de-la-chefi-la-cuțite-1Cine-este-Jamila-de-la-chefi-la-cuțite-1

Jamila are aproape un milion jumătate de urmăritori de YouTube și vine în fiecare săptămână cu idei noi de rețete. Numele ei din buletin este Geanina Avram Staicu, însă toată lumea o știe drept Jamila. Are 33 de ani, este din București, absolventă de Relații Internaționale şi pasionată de limba franceză.

Povestea de dragoste cu soțul ei a început încă din facultate. Cei doi s-au cunoscut în anii studenției, iar de atunci au rămas împreună. Cine este Jamilia știe acum toată lumea, iar mulți se vor bucura să o vadă la Chefi la cuțite, într-o postură total diferită.

Citește și: Jamila a avut COVID-19! „Mă simțeam ca într-un vis urât care părea să nu se termine”

Citește și: De la ce pornesc certurile în familia lui Cristi Iacob și cum își împacă actorul soția: „Suntem colerici amândoi'/ EXCLUSIV

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent: „Piesa e foarte proastă și cred că…'

Citește și: Cu ce probleme de sănătate s-a ales Oana Radu din cauza dietei prin înfometare: „O dietă numai cu carne'

Cine este Jamila, cel mai cunoscut food blogger din România

În anul 2012, Jamila a început să posteze rețețele sale pe Internet, iar acum este apreciată de toată lumea în domeniul bucătăriei și al pasionaților de gătit. Dar mai sunt și cei care nu calcă prea des în bucătărie și care se întreabă cine este. Mai ales că și numele Jamila este unul cu rezonanță și care stârnește curiozități.

Până acum, Jamila a ajuns la 600 de rețete și sute de mii de oameni care gătesc după sfaturile sale. Tânăra nu se aștepta niciodată să aibă un asemenea succes. 'Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate. Dar au venit oameni străini, pe care nu îi cunoșteam și au început să crească vizualizările și oamenii să îmi ceară rețete în continuare. Atunci am zis – OK, nu facem doar rețete marocane, că oamenii nu vor doar rețete marocane. Și am început să facem rețete românești, rețete internaționale, rețete în general. Ziceam, hai să facem ce ni se cere! Atunci și acum, punem foarte mare preț pe comunitate', a declarat Jamila, la TVR.

Totodată, Jamila a recunoscut că testează rețetele înainte să le încarce pe YouTube. 'Tot timpul le testam, le testez și acum. Nu știm, vă dați seama, era imposibil să le știu. Aveam cărți de bucate, mă uitam, mi-am luat din Maroc, cred că vreo 20 de cărți de bucate. Am luat tot ce am găsi la capitolul culinar într-o librărie. Cred că s-a speriat femeia de acolo, nu cred că a mai cumpărat cineva atâtea cărți de bucate. Mă uitam pe internet atunci, pentru rețetele românești mergeam la mama, pentru rețetele din copilăria mea mă duceam la bunica. Și acum o mai sun și o mai întreb', a mai declarat Jamila, cel mai cunoscut food blogger din România.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton