Cine este Ionuț Georgel Belei. A câștigat Chefi la cuțite, sezonul 8

 Cica Cristina
.

Cine este Ionuț Georgel Belei. Ionuț Georgel Belei este cunoscut drept câștigătorul de la Chefi la cuțite, sezonul 8. Fostul concurent a rămas în memoria publiculului drept cel care l-a impresionat atât de tare pe chef Sorin Bontea, încât i-a oferit cuțitul de aur. Atunci când s-a înscris în concurs, Ionuț Georgel Belei povestea că s-a întors în țară de două luni, din Germania, unde lucra ca bucătar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ionuț Georgel Belei. Ionuț Georgel Belei a impresionat juriul de la Chefi la cuțite, în sezonul 8. Ionuț Georgel Belei s-a prezentat atunci în fața juriului cu o rețetă de nougat cu caramel sărat și fructe. Chiar dacă chef Cătălin Scărlătescu i-a atras atenția cu privire la fructe, că în loc de grepfruit ar fi mers mai degrabă o portocală sau că mousse-ul nu a fost perfect, dat fiind timpul limitat, desertul lui Ionuț Georgel Belei a făcut furori.

Ionuț-Georgel-Belei-Chefi-la-cuțite-1Ionuț-Georgel-Belei-Chefi-la-cuțite-1

În etapa preselecțiilor, Ionuț Georgel Belei a primit toate cele trei cuțite și nu doar atât: chef Sorin Bontea a fost atât de impresionat de Ionuț Georgel Belei, încât a decis să-i ofere râvnitul cuțit de aur. La final, Ionuț Georgel Belei a câștigat competiția Chefi la cuțite, sezonul 8.

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite și-a cerut iubita în căsătorie. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Cum arată Alexandra, iubita lui Ionuț Belei de la Chefi la Cuțite. Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți

Citește și: Cabral a fugit dezbrăcat din spital, deși era la un pas să moară, după un accident: 'Eram plin de carne vie în palme. Plin de bandaje, ligamentele încrucișate…'

Citește și: Cosmin Natanticu și Augustin Viziru s-au împăcat, la 12 ani de la divorțul actorului de Oana Mareș și scandalul de infidelitate: „Nu există pică între noi'

Cine este Ionuț Georgel Belei

Cine este Ionuț Georgel Belei. Ionuț Georgel Belei a venit la Chefi la cuțite, în sezonul 8, însoțit de Alexandra, iubita lui de atunci. Tânăra a fost atât de emoționată, încât a izbucnit în plâns înainte de a afla rezultatul, emoționând-o până la lacrimi și pe Gina Pistol. Între timp, la ceva vreme după ce a câștigat Chefi la cuțite, Ionuț Belei s-a despărțit de iubită, deși o ceruse de soție. Acum, acesta are o nouă iubită.

Ionuț Georgel Belei nu a impresionat la Chefi la cuțite doar cu preparatul său, ci și cu povestea de viață.

Ionuț Georgel Belei a lucrat în Germania

Cine este Ionuț Georgel Belei. Ionuț Georgel Belei a plecat din țară pentru a lucra în construcții. Se pare însă, că soarta a avut alte planuri cu el și nu degeaba se spune că orice rău spre bine e.

Ionuț Georgel Belei s-a arătat descurajat după ce a văzut condițiile în care ar fi fost nevoit să trăiască și a vrut să revină în țară, însă nu înainte de a nu petrece câteva zile la fratele său, care locuia tot în Germania.

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri…M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Citește și: Cine este Rolf de la Chefi la cuțite, cel mai tatuat bărbat din lume:”Am 278 de piercinguri în zona intimă”

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau, să văd cum e Germania. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania, măcar să scot banii de drum', a povestit tânărul de la Chefi la cuțite.

Ionuț Belei este bucătar de aproximativ un deceniu

Cine este Ionuț Georgel Belei. Chiar dacă avea experiență ca ospătar, Ionuț Georgel Belei nu putea lucra chelner pentru că nu știa limba. Astfel, a început cu spălatul vaselor în bucătărie. În timp, a stat pe lângă bucătari experimentați și a deprins meseria, astfel că este deja bucătar de aproape 10 ani.

Citește și: Cine e Zanni de la Chefi la cuțite.Protejatul lui Alex Velea are un trecut dramatic

Pe vremea când făcea parte din emisiunea Chefi la cuțite, Ionuț Georgel Belei lucra de 2 ani la un restaurant cu specific mediteraneean din Heppenheim, un oraș de lângă Frankfurt, care s-a închis pe vreme de pandemie.

„Era un bucătar italian, mă puneam să îl ajut, lăsam vasele să stea în treaba lor, stăteam apoi până la 1-2 să termin treaba. Acum sunt pe post de bucătar. Am schimbat restaurantele, am ajuns să lucrez și cu un chef care avea o stea Michelin, am lucrat apoi cu un chef italian foarte bun, de la care am învățat foarte multe”, a povestit Ionuț Georgel Belei parcursul lui profesional.

Ionuț Georgel Belei, apariție surprinzătoare la Chefi la cuțite 2023

Ionuț Georgel Belei revine la Chefi la cuțite anul acesta, în 2023, pentru a-i înfrunta pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu la jocul pentru amuletă. Momentul poate fi urmărit marți seară, pe 4 aprilie, la Antena 1.

„Dacă chef-ul și profesorul sunt atât de buni, elevul mereu îi va învinge', a spus Ionuț Belei, înainte ca Gina Pistol să dea startul întrecerii gastronomice.

Sursa foto: Antena 1, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton