Cine este Ilan Laufer, noul candidat la Primăria Capitalei. A revenit recent din Statele Unite și este căsătorit cu fosta soție a lui Jorge

 Cica Cristina
.

Ilan Laufer și-a anunțat recent candidatura la Primăria Capitalei! Fostul social-democrat a revenit din Statele Unite și mizează pe schimbare în toate planurile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ilan Laufer a revenit în România și a anunțat că intenționează să candideze la Primăria Capitalei: „Candidez la Primăria Generală a Capitalei, pentru că m-am săturat de clasa politică actuală, de 30 de ani de minciună, incompetența, corupție și vrăjeală. Vreau să vă ofer o alternativă reală, tânăra, civilizată și cu viziune antreprenorială care vrea și este pregătită să schimbe transparent, împreună cu voi, realitatea și clasa politică actuală”, a transmis el pe rețelele de socializare.

Citește și: Lili Sandu, copleșită de restricțiile pandemiei, cu doar câteva zile înainte să nască:„Aici, în România, ne-au luat acest drept, producând o traumă…'

Ilan Laufer, care va împlini curând 37 de ani, a fost ministru pentru Mediul de afaceri, comert si antreprenoriat în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018 în Guvernul Mihai Tudose, președinte al PSD, organizația SUA, a lucrat la Guvern în calitate de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada 2013-2014. De asemenea, tot el s-a ocupat de intermedierea intrării pe piața din România a retailerului de îmbrăcăminte H&M. A părăsit PSD și a înființat o formațiune politică -Platforma Social Liberală.

El consideră că până la această vârsta are multe realizări, activând atât în administrația publică, cât și în mediul privat.

Citește și: Nicoleta Voicu, dezvăluiri surprinzătoare despre relația cu Gheorghe Turda, după împăcare:„Am sentimentul că nu pot să scap de el'

„În perioada în care am fost Ministru pentru Mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat am creat și implementat cel mai important și de succes proiect din istoria antreprenoriatului românesc „Start-Up Nation”, proiect prin care am contribuit la crearea unei noi generații de antreprenori în România. Atât România, cât și Bucureștiul au nevoie de patrioți, de oameni care își iubesc cu adevărat țară și sunt dispuși să lupte pentru ea necondiționat” , mai spune Laufer.

Ilan Laufer este căsătorit cu fosta soție a lui Jorge

Ilan Laufer este căsătorit cu Alina Laufer, fosta soție a lui Jorge. Alina are o fetiță, Karina Maria Papagheorghe din mariajul cu artistul, de care a divorțat în 2012.

Alina și Ilan Laufer s-au mutat în urmă cu doi ani în Statele Unite, în Miami. Au locuit în Florida și au făcut față cu succes provocării americane, numai că pandemia de coronavirus le-a dat puțin planurile peste cap.

Citește și: Cristi Manea are coronavirus.Fotbalistul CFR Cluj locuiește împreună cu iubita lui, Irina Deaconescu

Suntem refugiați aici în America. Cu fiecare zi care trece noi suntem aici și nu știm ce se întâmplă în ziua de mâine. Slavă Domnului, suntem niște persoane responsabile și nu suntem aici fără resurse, dar în același timp nici nu ne sunt deschise zborurile. Dacă nu am avea resurse suficiente să stăm aici, nu știm ce am face.

Tot primesc mesaje cu zboruri de repatriere din  America, în Republica Moldova, s-au anulat zborurile de nu știu câte ori până acum, deja nu mai pot! Ilan are partidul în România, noi suntem în America legați de mâini și de picioare, tot ce putem face este pe Zoom. A trebuit să îmi reconfigurez toată viața. De unde aveam o viață activă aici, eram montată să îmi fac cât mai multe cunoștințe și să relaționez cât mai mult, dintr-o dată am fost nevoită să îmi schimb toată viața și să îmi dau seama că absolut toată afacerea mea va trebui să se desfășoare în online', a povestit Alina Laufer pentru Click!

Ilan-Laufer-1Ilan-Laufer-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton