Cine este ginerele lui Gigi Becali. Părinții lui Mihai Mincu au fost deranjați de socrul mic la nuntă

 Stamen Diana
.

În weekend, fata cea mare a lui Gigi Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu. Ginerele lui Becali este un bărbat cu o situație financiară foarte bună. Părinții lui Mihai Mincu au fost deranjați de socrul mic la nuntă, iar motivul este unul neașteptat.

Ginerele lui Gigi Becali este supranumit 'Prințișorul din Dobroești', iar acesta a mai apărut în presă înainte să aibă o relație cu Teodora Becali. Mihai Mincu are o situație financiară foarte bună, iar anul 2017 și-a făcut intrarea în lumea afacerilor cu o vânzarea hainelor și comerțul cu ceai și cafea. După aceste afaceri, ginerele lui Gigi Becali și-a făcut o firmă care are ca obiect de activitatea fabricarea de parfumuri şi cosmetice, potrivit Libertatea.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun… I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie', spunea Gigi Becali recent.

După nuntă, în presă au apărut informații conform cărora părinții lui Mihai Mincu au fost deranjați de socrul mic, adică de Gigi Becali. Mai exact, faptul că latifundiarul din Pipera s-a dat în spectacol la nunta fiicei lui, Teodora, nu a fost chiar pe placul socrilor mari.

'A fost o nuntă ca-n povești, e drept. Dar Gigi Becali a cam sărit calul. A captat toată atenția. Oamenii nu s-au simțit tocmai bine. E de înțeles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre această nuntă s-a scris și s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali', a declarat o prietenă apropiată cuplului pentru Cancan.

Înainte să o cunoască pe Teodora, Mihai Mincu a mai apărut prin presă. La vremea respectivă se scria că 'Prințișorul din Dobroești' ar avea o relație cu nimeni alta decât Daniela Crudu, vedeta cu care Gigi Becali se certa în emisiunea lui Dan Capatos pe vremea când aceasta era cu fotbalistul Mihai Costea.

'Am prieteni mulţi care au cumpărat-o pe Crudu. Se dădea pe bani. Daniela face nenorociri. Costea are o problemă, e păcat de el că se gândeşte numai la Crudu. Crudu i-a făcut farmece lui Costea. Îl admir pe Mihai Costea dacă poate s-o cuminţească pe Daniela. Nu orice bărbat poate să cuminţească o femeie. Îl sfătuiesc să se căsătorească şi s-o scoată de la televiziune', spunea Gigi Becali despre Daniela Crudu în urmă cu ceva ani.

Nuntă ca-n povești pentru fiica lui Gigi Becali

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.

FOTO: Facebook

Teodora Becali s-a căsătorit cu Mihai MincuTeodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton