Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. A canditat pentru funcția de consilier local

 Cruceru Cristina
.

Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. Tânăra a vrut să fie consilier local, acum ceva vreme. Tânăra este foarte activă în mediul online, iar oamenii o apreciază pentru că este foarte sinceră și modestă. Iată cine este și cu ce se ocupă Geta Sterp!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp. Tânăra a devenit cunoscută publicului, datorită succesului pe care l-au avut cei doi frați ai săi, Culiță și Iancu. Culiță a devenit celebru pe plan muzical, odată cu lansarea lui în muzică alături de Carmen de la Sălciua, fosta lui soție. Iancu a devenit celebru odată cu participarea lui la emisiunea Puterea Dragostei.

Geta-SterpGeta-Sterp

Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. Astfel, Geta a început să fie tot mai activă, pe rețelele de socializare, unde le arăta oamenilor ce face ea în viața de zi cu zi. Internauții au rămas surprinși să vadă cât de simplă și modestă poate să fie fiica cea mică a mamei Geta, așa că au îndrăgit-o imediat.

Citește și: Cum a reacționat mama Geta, după ce Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit: „Nu știam că s-au dus în Turcia, să o ceară'

Citește și: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp. Au împreună un băiețel

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct: „Ați înțeles cu cine seamănă copilul'

Citește și: Cine este Ileana Aloman, sora lui Culiță Sterp. Este căsătorită și are o fetiță

Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp

Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. Geta Sterp a vrut să intre în politică, la un moment dat, pentru că și-a dorit să schimbe ceva în comuna ei. Aceasta i-a luat pe toți prin surprindere, după ce a postat un mesaj prin care anunța că vrea să devină consilier local. La alegerile locale din 2020, sora cea mică lui Culiță Sterp a candidat pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot.

„Sunt Sterp Georgeta, am 23 de ani și candidez pentru Consiliul Local al comunei General Berthelot.  Am absolvit Colegiul National I.C. Brătianu' din Hațeg, de atunci gestionând magazinul în care se vând produsele de la ferma familiei mele. De curând, am decis să reiau studiile, fiind studentă la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, secția Silvicultură.

Partidele vechi au avut 30 de ani să demonstreze ce pot face pentru români. Rezultatul? Am fost întotdeauna în urma vecinilor din vest.  Credeți că de data asta s-au reformat? Că va fi diferit?  Noi, tinerii din USR, vă cerem o singură șansă să demonstrăm că suntem capabili să modernizăm administrația și să dezvoltăm comuna cu adevărat!', așa suna prezentarea Getei Sterp, în campania electorală din 2020.

Cu ce se ocupă Geta Sterp

Cine este Geta Sterp, sora cea mică a lui Culiță Sterp. Geta Sterp a absolvit Colegiul National I.C. Brătianu' din Hațeg și a ales să nu meargă imediat la facultate. Tânăra și-a continuat, în cele din urmă, studiile, astfel că s-a înscris la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, secția Silvicultură.

Geta se ocupă de afacerile familiei Sterp, de magazinul pe care-l are familia ei, dar și de ferma cu animale.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton